funkysoul Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2023 Έχω στην κατοχή του το Boss OD-2 που είναι μια χαρά για την χρήση που το θέλω αλλά. 1)θα ήθελα να ανεβάσω την έξοδο του vol και μόνο.οχι gain. Για το unity level του με το καθαρό του ενισχυτή μου έρχεται κάπου στο 16:00 οπότε περίπου τερματίζει 2)το red led που έχει είναι σχεδόν πεθαμένο όταν είναι on. Παίρνει 9ν απο power supply όπως και τα υπόλοιπα 7 στο board. Η πλακέτα του είναι pcb παλιά. Οποίος έχει κάποια ιδέα πολύ ευχαρίστως να την καταθέσει. papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2023 Δεν ξερω αλλα ο συνδυασμος των 1) κ 2) με κανει να σκεφτομαι ότι κατι δεν παει καλα με το πεταλι. Μηπως να το πηγαινες σε εναν τεχνικο να το δει; 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2023 Όχι είναι αυτά τα κουσούρια από την μάνα του. Έτσι βγήκαν από την αρχή. Από όσα διάβασα papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση