wh0cares Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) ...είναι όμως παιγμένο με μεταλοκίθαρο και χωρίς πένα Για όποιον ενδιαφέρουν τα τεχνικά, ο ήχος έρχεται από το Archetype Cory Wong της Neural dsp και η κιθάρα είναι μια ibanez rg652ahm Να σημειώσω ότι το βίντεο είναι ψιλοπαντομίμα, γυρίστηκε αφού είχε ήδη γίνει η ηχογράφηση. Επεξεργασμένο 11 Αυγούστου 2023 από wh0cares 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 Groove. Bends. Tone. Όλα εκεί! Πολύ καλός. Μπράβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wh0cares Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, mpamps είπε Groove. Bends. Tone. Όλα εκεί! Πολύ καλός. Μπράβο. Ευχαριστώ mpamps! Λίγο πιο νευρικό το vibrato απότι θα έπρεπε όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 Όλοι θα πουν ωραίο σόλο. Ναι είναι ωραίο σε όλα του! Αλλά εγώ θα πω το άλλο. Ωραία κιθάρα... 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΘΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΡΙΣΑ ΠΙΣΩ. Το πιο κάτω μοντέλο όμως, αλλά με το ίδιο finish/fretboard. ΖΗΛΕΥΩ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wh0cares Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 12 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Όλοι θα πουν ωραίο σόλο. Ναι είναι ωραίο σε όλα του! Αλλά εγώ θα πω το άλλο. Ωραία κιθάρα... 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΘΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΡΙΣΑ ΠΙΣΩ. Το πιο κάτω μοντέλο όμως, αλλά με το ίδιο finish/fretboard. ΖΗΛΕΥΩ χαχα, όχι ρε φίλε, κρίμα .. Ελπίζω η 3η φορά να είναι η φαρμακερή ! Είχα και εγώ ένα άγχος για τη συγκεκριμένη αφού την περίμενα 1.5 μήνα μέχρι να τη φέρει ο Τρίμης από Ολλανδία. Ευτυχώς ήταν εντάξει όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 Ωραιο. Ωραιος ηχος. Καλα σηκωματα οχι παντα του γουστου μου 100% αλλα σωστο feel αν και παραπεμπει περισσότερο σε knopfler για μενα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 16 ώρες πριν, wh0cares είπε ...είναι όμως παιγμένο με μεταλοκίθαρο και χωρίς πένα Για όποιον ενδιαφέρουν τα τεχνικά, ο ήχος έρχεται από το Archetype Cory Wong της Neural dsp και η κιθάρα είναι μια ibanez rg652ahm Να σημειώσω ότι το βίντεο είναι ψιλοπαντομίμα, γυρίστηκε αφού είχε ήδη γίνει η ηχογράφηση. Ωραίος. Ποιο preset είναι; Pushed Strat; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wh0cares Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Nekkon, είναι δικό μου preset, εδώ μπορείς να δεις τις ρυθμίσεις. Τα μικρόφωνα είναι στα default μόνο. Επεξεργασμένο 12 Αυγούστου 2023 από wh0cares 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΘΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΡΙΣΑ ΠΙΣΩ. Συγγνώμη για το offtopic αλλά θέλω να ρωτήσω τον Αλέξη αν τελικά την γύρισε πίσω και την 2η φορά. Τι ζήτησες? Money back? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Συγγνώμη για το offtopic αλλά θέλω να ρωτήσω τον Αλέξη αν τελικά την γύρισε πίσω και την 2η φορά. Τι ζήτησες? Money back? Ναι, την έστειλα πίσω και ζήτησα money-back. Μου τα έβαλαν άμεσα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ρώτησα αν οι Ibanez περνάνε από έλεγχο και μου είπαν πώς όχι, μόνο οι Harley Benton. Με τη δεύτερη να έχει την ίδια κακομεταχείριση, φαντάστηκα ότι όλη η παρτίδα θα ήταν έτσι, και δεν ήθελα να ξανατρέχω. Τώρα πήρα μια οΧτάχορδη και περιμένω να την πάω για σετάπ μετά τον 15αύγουστο! Συνεχίζω βέβαια να θέλω μια με tremolo bar, όχι απαραίτητα FR, για να μπορώ να ηχογραφώ dive-bombs, γιατί ψηφιακά δε μπορώ να το πετύχω. Λέω να πάρω μια HB Fusion III αλλά θα δείξει. 4 ώρες πριν, wh0cares είπε Καλησπέρα Nekkon, είναι δικό μου preset, εδώ μπορείς να δεις τις ρυθμίσεις. Τα μικρόφωνα είναι στα default μόνο. Βρε αθεόφοβε κάνε ένα export το αρχείο και στείλε το του ανθρώπου χαχαχαχαχαχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση