dimsonic Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Synth στα πρότυπα & ήχο των κλασικών αναλογικών Oberheim OB-Xa & OB-8. ναι αλλά ποιανού? 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Αγόρασε το και σύνδεσε το SK2 πάνω. λες? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε ναι αλλά ποιανού? Τι θα πει "ποιανού" ωρέ Dim? Ο τίτλος γράφει Behringer UB-Xa. Κυκλοφορεί λίαν συντόμως. 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε λες? Μα το ρωτάς?... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 54 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Τι θα πει "ποιανού" ωρέ Dim? Ο τίτλος γράφει Behringer UB-Xa. Κυκλοφορεί λίαν συντόμως. και πόσο το μαλλί? αυτό φαίνεται καλύτερο απο εκείνο του 100ρικου με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 28 λεπτά πριν, dimsonic είπε αυτό φαίνεται καλύτερο απο εκείνο του 100ρικου Δεν ξέρω, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Κάνα €1500ρι να το περιμένεις. Επίσης ετοιμάζεται εδώ και καιρό ο κλώνος του CS-80, που θα ονομάζεται DS-80. Εξ αρχής υπήρχαν διάφορες δυσκολίες στην "κλωνοποίηση" του γιατί τα original chips και τα σχετικά blueprints δεν υπάρχουν πια, έτσι αναλύουν ένα original CS80 και προσπαθούν απ'την αρχή να μεταφέρουν τον ιδιαίτερο ήχο του στον κλώνο. Έπεσε και ο covid στη μέση και η δουλειά πήγε πίσω. Τα σχέδια που είχαν ανεβάσει πάντως για να δουν αντιδράσεις και να διαβάσουν προτάσεις είναι εντυπωσιακά. Όταν κυκλοφορήσει προβλέπεται πανικός. Δύο διαφορετικά renderings παρακάτω, το τελικό design δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Δεν ξέρω, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Κάνα €1500ρι να το περιμένεις. Επίσης ετοιμάζεται εδώ και καιρό ο κλώνος του CS-80, που θα ονομάζεται DS-80. Εξ αρχής υπήρχαν διάφορες δυσκολίες στην "κλωνοποίηση" του γιατί τα original chips και τα σχετικά blueprints δεν υπάρχουν πια, έτσι αναλύουν ένα original CS80 και προσπαθούν απ'την αρχή να μεταφέρουν τον ιδιαίτερο ήχο του στον κλώνο. Έπεσε και ο covid στη μέση και η δουλειά πήγε πίσω. Τα σχέδια που είχαν ανεβάσει πάντως για να δουν αντιδράσεις και να διαβάσουν προτάσεις είναι εντυπωσιακά. Όταν κυκλοφορήσει προβλέπεται πανικός. Δύο διαφορετικά renderings παρακάτω, το τελικό design δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. το έχω αυτό σε "καλό" vst της arturia. Εχω γράψει και κομμάτια μ αυτό. Αλλά αυτό που θα βγει όπως λες μου άρεσε ηχητικά. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Αλλά αυτό που θα βγει όπως λες μου άρεσε ηχητικά. Υπάρχει και άλλη λύση πάντως, τσούζει λίγο αλλά συνηθίζεται (όπως όλες οι κακές συνήθειες στη ζωή). Σε περίπτωση λοιπόν που θες να πετάξεις λεφτά απ'το παράθυρο: Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 12 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Υπάρχει και άλλη λύση πάντως, τσούζει λίγο αλλά συνηθίζεται (όπως όλες οι κακές συνήθειες στη ζωή). Σε περίπτωση λοιπόν που θες να πετάξεις λεφτά απ'το παράθυρο: δε με λες, νομίζεις οτι είμαι ο Onassis? επειδή πήρα εκεί ένα obsolete sk2 κοψοχρονιά? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε δε με λες, νομίζεις οτι είμαι ο Onassis? Έλα βρε Dim, δεν χρειάζεται να κρύβεσαι από μένα. Και τι έγινε δηλαδή που είσαι μπρούκλης? Κλεμμένα τα έχεις? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2023 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση