gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 Κόλλησα με το δίπλα θέμα και τον όμορφο plexi, και είπα να "μαγειρέψω" έναν όμορφο, παχύ και οργανικό plexi ήχο. Στο rig που χρησιμοποιώ, δεν υπάρχει ενισχυτής. Παίζω με texal specials σε xotic sl drive, το οποίο και μπουστάρω με αλλα overdrives. Αντί ενισχυτή, τα έχω κοτσάρει στο Αmpster. Your browser does not support the HTML5 audio tag plexi.mp3 4 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 αν ήταν λίγο λιγότερο aggressive.... (πάνω που πήγα να το γράψω έγινε παραπάνω....) Μου βγάζει όμως ψηφιακίλα βρε Γιώργο. Αυτό που παίζεις ειναι ΟΚ. Ίσως πάνω σε ένα μπάκι να γλύκαινε. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 Μου κάνει εντύπωση που σου βγάζει ψηφιακίλα. Αναλογικά είναι τα πάντα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 το ampster τι είναι? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 Αναλογικό amp in a box. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Αναλογικό amp in a box. ε, πως κάνει cab sim? έχει σίγουρα dsp με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 Κρατώ μια επιφυλαξη γι'αυτό. Πιθανον Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Κρατώ μια επιφυλαξη γι'αυτό. Πιθανον μα δεν γίνεται το cab sim με eq. θέλει IR με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 Στο site το δίνει all analog. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 43 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Στο site το δίνει all analog. το είδα, αλλά δεν έχω δει πουθενά να είναι το cab sim αναλογικό φαίνεται υπάρχουν, αλλά λένε είναι υποδεέστερα από IR 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση