kosthrash Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 Με DI out & fx loop, G12M-65 creamback μεγαφωνα, handmade in England https://marshall.com/amps/products/amps/studio/studio-jtm 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2023 Μμμμ...... Daddy likey.... 2 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2023 JTM 45/100 με τους διπλους μετασχηματιστες εξοδου και ΚΤ66, η τιποτα. Ετσι μου ειπε ο Βρα, εγω δεν ξερω απο δαυτα, εναμηδενατζης ειμαι ασουμε... 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Ωραίος φαίνεται, Jtm χωρίς tube rectifier δεν είναι jtm όμως.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 900 κατοστάρικα καινούργιος, άρα 600 μεταχειρισμένος απ' τον τύπο που συνειδητοποίησε ότι δεν του κάνει για metal, μια χαρά για κάποιον που δεν έχει αυτόν τον ήχο...το tone stack να 'ναι ίδιο και δε βαριέσαι....με ένα SM57 ή ακόμη χειρότερα ένα Sennheiser μπροστά, ακόμη και το EH 22 Caliber περνάει για Super Lead κι αποθεώνεται 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση