fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, kpeyos είπε πας και προσθέτεις σε όλες τις κιθάρες τη μπανιέρα, Μπορείς αν θέλεις να προσθέσεις τις κιθάρες στην μπανιέρα. Ειδικά αν είναι τελεκάστερ. Με αυτή την μαγική κουρτίνα μπανιέρας. 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 10 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μπορείς αν θέλεις να προσθέσεις τις κιθάρες στην μπανιέρα. Ειδικά αν είναι τελεκάστερ. Με αυτή την μαγική κουρτίνα μπανιέρας. Ω ρε φιλωΟυζ αριστούργημα! Πάρε μου δύο αν ξαναπάς στο μαγαζί. 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μπορείς αν θέλεις να προσθέσεις τις κιθάρες στην μπανιέρα. Ειδικά αν είναι τελεκάστερ. Με αυτή την μαγική κουρτίνα μπανιέρας. Δηλ οι τέλε είναι κιθάρες για το αποχωρητήριο; 4 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 16 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Πρωτα απ'ολα μαθε χρωματα. ΑΦΤΟ ειναι ΡΟΖ. Εγω δε μιλησα για ροζ. Νατα, νατα. Καλα το ειχα καταλαβει. Στην αρχη δεν ειναι ροζ ειναι φουξια. Μετα, πρεπει να προσεχεις την επιδερμιδα σου, βαλε καμια κρεμα. Και καταληγεις τρια κακνα της κακνης, γκαρσον αβελε μουτζα. Φιλως, οι ΑΝΤΡΕΣ ξερουν ΜΟΝΟ τα χρωματα απο τις φανελες των ομαδων: Κοκκινο, μαυρο, ασπρο, κιτρινο, μπλε, πρασινο, γαλαζιο. Αν δεν ηταν η φιορεντινα δε θα ηξεραν ουτε το μωβ, αν δεν πηγαινε ο Μεσι στο LA και το ροζ θα παιζοτανε, και αν δε χ€ζανε ουτε το καφε δε θα ηξεραν. Και τωρα μου λες οχι ροζ φουξια και οχι φουξια γκρενα, και οχι γκρενα σομον; Εγω δεν ξερω απο αυτα, χρωματα και αποχρωσεις και μανικιουρ, εγω μονο τη ΤΖΑΖΜΑΣΤΕΡ ξερω φιλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, manosx είπε αν ειναι πιο σταθερη η γεφυρα στη jazz παει, θα τρεχω παλι για αγορες Αν πάρεις την σωστή jazzmaster, μια χαρά σταθερό είναι το FR. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Να τη και σε σωστο χρωμα Καποιος ομως να τσεκαρει τον superfunk θα εχει παθει αποκολληση αμφιβληστροειδους με αυτες τις φωτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, manosx είπε Να τη και σε σωστο χρωμα Καποιος ομως να τσεκαρει τον superfunk θα εχει παθει αποκολληση αμφιβληστροειδους με αυτες τις φωτο Πήρα αμέσως αντίδοτο Και αντιβίωση 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 To ινφλουένσιν goes cloud λαίμαι... Κόλλησε και ο Στράτος... 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε To ινφλουένσιν goes cloud λαίμαι... Κόλλησε και ο Στράτος... Εγώ να βοηθήσω ήθελα μόνο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Μπορείς αν θέλεις να προσθέσεις τις κιθάρες στην μπανιέρα. Ειδικά αν είναι τελεκάστερ. Με αυτή την μαγική κουρτίνα μπανιέρας. τι ξεπλυμάν χρώματα είναι αυτά? απο το σαμπουάν? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση