ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Όλο το βόρειο ημισφαίριο απαιτεί να επαναπατριστεί ο Στράτος ο Πατουσάκιας στο Noiz assούμε... Το λέει ο Μπίλης ο Κουνάβης, ο Μπαρούτης ο Παρτίκιουλας, ο Νες ο "Πήρα για έκτη φορά Τελε και έχω ήδη συνταξει την αγγελία πωλησης", ο Κώτσος ο Αριστεροκεντροδεξιός, ο ΣΦού ο "μη μου τις Τέλε ταραττε", Ο Τέρυ με το Μπεγλέρι, ο Γκουρμού με τις πράσινες τις κοκκινες τις θαλασσιές κιθάρες, ο Καταρράκτης του Νόιζιάρα και φυσικά ο... 2 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Freedom είπε Όλο το βόρειο ημισφαίριο απαιτεί να επαναπατριστεί ο Στράτος ο Πατουσάκιας στο Noiz assούμε... Το λέει ο Μπίλης ο Κουνάβης, ο Μπαρούτης ο Παρτίκιουλας, ο Νες ο "Πήρα για έκτη φορά Τελε και έχω ήδη συνταξει την αγγελία πωλησης", ο Κώτσος ο Αριστεροκεντροδεξιός, ο ΣΦού ο "μη μου τις Τέλε ταραττε", Ο Τέρυ με το Μπεγλέρι, ο Γκουρμού με τις πράσινες τις κοκκινες τις θαλασσιές κιθάρες, ο Καταρράκτης του Νόιζιάρα και φυσικά ο... Τι είπες τώρα ρε φρρρ Μας βρήκες λύση πως να ξεφορτωθούμε όλες τις τελε του νοιζ Θα τους βάζουμε αθηναϊκές πινακίδες κ θα τις πηγαίνουμε για καφέ Αριστοτέλους με Νεκκωνα κ Ντιμ! 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2023 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2023 Παρακαλείται το μέλος Freedom να δείξει υπομονή... Τα αρμόδια όργανα του forum θα προβούν σήμερα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό του μέλους fusiongtr. Εντός της μέρας θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις. Ευχαριστώ. 1 1 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2023 Πού είναι ο κυρφιουζιονάρας το χαμπίμπι μου... Your browser does not support the HTML5 audio tag χαμπιμπι.mp3 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Πού είναι ο κυρφιουζιονάρας το χαμπίμπι μου... Your browser does not support the HTML5 audio tag χαμπιμπι.mp3 4.35 MB · 42 downloads Οπως ειπα κ στο τεμαχιο που ανεβασαν τα παιδια, δε μπορω ν'ακουσω ακομα απο κανονικα ηχεια. Ετσι το ακουσα απο τα εσωτερικα του παλιου μινι. Απ'οτι καταλαβα προκειται για ενα cheesy μελαγχολικο ασμα με δοσεις δρακουλιασης στις μελωδιες στο τελος. Αν ακουσα καλα... τι να σου πω ρε κουναβι... ΕΥΓΕ 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Οπως ειπα κ στο τεμαχιο που ανεβασαν τα παιδια, δε μπορω ν'ακουσω ακομα απο κανονικα ηχεια. Ετσι το ακουσα απο τα εσωτερικα του παλιου μινι. Απ'οτι καταλαβα προκειται για ενα cheesy μελαγχολικο ασμα με δοσεις δρακουλιασης στις μελωδιες στο τελος. Αν ακουσα καλα... τι να σου πω ρε κουναβι... ΕΥΓΕ Δεν μπορώ να συζητήσω για μουσική τώρα, έχω τον σεβντά του κυρφιουζιονάρα. Όταν γυρίσει και μου φύγει ο σεβντάς μιλάμε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 ΉΗΗΗΗΗρθθθθθεεεεεεεε!!!!!!! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γιαααατι χαιιιιιρεεεεεταιαιαιαιαιαι ο κόοοοσμοοοοος, και χαμοοοοογελάαααααει πατέεερααααααααα? Γιατι επεστρεψε ο Fusion ο ConFusion, assούμε... Γι'αυτό... Επεξεργασμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 από Freedom 2 3 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση