gvour Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Καλησπερα Τα παλικαρια-που ελεγε και ο Αγγελος Αναστασιαδης-εδωσαν ρεστα. Ξερεις πως ειναι,μενει 10 λεπτα αποσταση ο ενας απο τον αλλο.Αλλα ο καθεις εχει τα δικα του και φτανεις να τα λες 2 φορες το χρονο.Εστω κι ετσι ομως,καλα ειναι. 2 ώρες πριν, bouzoukleri είπε Κάτω αριστερά διαφαίνονται 2 πριτσόλαι. Και δεν αναφέρεται πουθενά ο - η φωτορεπόρτερ. Γιγαντα @bouzoukleri υπηρχαν και κατι τηγανητα καλαμαρακια και κολοκυθακια.Ξερω οτι αρεσουν του μπασογκολιθα.Αλλα δεν προκαμαν τις φωτο οπως και τα μπιφτεκια.Με εφαγαν να μη φτιαξω αλλα και δεν. Φωτορεπορτερ ηταν ο ετερος Ελευθεριος,ο υιος. Τα λιτρα σταματησαν στα 10. Ειχαμε και καιρο να βρεθουμε,ομορφα ηταν. Χαιρετισμους σε ολους και την ευχη του γεροντος. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Προς την διεύθυνση του Noiz... Παρακαλώ όπως διαθέσετε στον Φιού δορυφορικό ιντερνετ, εναλλακτικά φτιάξτε κεντρο Στραταπεξάρτησης γιατι με έχουν πιασει τα στερητικά μου...ΤΑ ΣΤΕΡΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΩ!!! ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ! 1 2 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς Φιούζιο (ώσπου να βάνει ίντερνετ πάλε). Ο άνθρωπος αφτός ήνταστεν μια κάποια λύσις 2 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς Φιούζιο (ώσπου να βάνει ίντερνετ πάλε). Ο άνθρωπος αφτός ήνταστεν μια κάποια λύσις Ταβάφεις; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς Φιούζιο (ώσπου να βάνει ίντερνετ πάλε). Υπομονή... Και όπως μας δήλωσε- σύμφωνα με τη γνωμάτευση του πρώτου τεχνικού που πήγε- είναι θέμα ΚΑΦΑΟ. Αυτό πιθανώς να τραβήξει σε μάκρος, καθότι πλέον πρέπει να βάλει το χεράκι του και ο ΟΤΕΣ που διαχειρίζεται τα ΚΑΦΑΟ. 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Ταβάφεις; Όχι, Ταββαδιας 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Υπομονή... Και όπως μας δήλωσε- σύμφωνα με τη γνωμάτευση του πρώτου τεχνικού που πήγε- είναι θέμα ΚΑΦΑΟ. Αυτό πιθανώς να τραβήξει σε μάκρος, καθότι πλέον πρέπει να βάλει το χεράκι του και ο ΟΤΕΣ που διαχειρίζεται τα ΚΑΦΑΟ. Βρε τι ΚΑΦΑΟ κ δεν το μάρτυραω θα λέμε μέχρι να γυρίσει 4 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Όχι, Ταββαδιας Κατι μου θύμιζε. 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Βρε τι ΚΑΦΑΟ κ δεν το μάρτυραω θα λέμε μέχρι να γυρίσει Το κακό με αυτά ότι είναι λίγο φάση τσάκωνας. Εδώ έχουμε ένα κουτί που όλο το πασπατεύουνε και όλο περνάνε τη συνακρόαση παραπέρα. Στην αρχή την είχαμε στο μαγαζί με μέσα στο σπίτι, μετά έγινε από το μαγαζί με το άλλο σπίτι, μετά έφυγε από μας πήγε σε έναν άλλο και μια γειτόνισσα, γενικά μου φαίνεται παίζει πολύ multάρισμα στα κουτιά, λες και γράφουμε ταμπούρο με 4 μικρόφωνα και θέλουμε να γλιτώσουμε προενισχύσεις. Κι έχουμε και χάλια νετ αυτές τις μέρες, κιλομπάιτ κιλομπάιτ για τα σένα φόρτωσα. Ελπίζω το κουτί απ' το οποίο παίρνει ο κυρφιουζιονάρας να είναι πιο τακτοποιημένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Πάντως από τότενες που δεν έχει διαδίκτυο ο Φάσιον , οι αναρτήσεις για τελεκάστερ έπεσαν οριακά στον άσσο. Τυχαίο; Δεν νομίζω ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, bouzoukleri είπε Πάντως από τότενες που δεν έχει διαδίκτυο ο Φάσιον , οι αναρτήσεις για τελεκάστερ έπεσαν οριακά στον άσσο. Τυχαίο; Δεν νομίζω ! Έχει άκρες με την παραγωγή κ τους έχει ζητήσει όσο λείπει να ζουβηνωνται αυτόματα. Μόνο η καινούργια τελεαγορα του Σούπερφανκ πέρασε. Γιατί ως γνωστόν αυτός έχει πιο άκρες 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2023 20 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Υπομονή... Και όπως μας δήλωσε- σύμφωνα με τη γνωμάτευση του πρώτου τεχνικού που πήγε- είναι θέμα ΚΑΦΑΟ. Αυτό πιθανώς να τραβήξει σε μάκρος, καθότι πλέον πρέπει να βάλει το χεράκι του και ο ΟΤΕΣ που διαχειρίζεται τα ΚΑΦΑΟ. Νταλκάς, βαρύς, με βααααααααρεσεεεεε... Mπαίνω σε berserk modeά σιγα σιγά... Θα κάνω ζημια... 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση