Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 30 λεπτά πριν, odis13 είπε Θελω να πιστευω οτι παραμένει ταγμένος στο Μεγάλο Κούτσουρο και δεν ξεγελάστηκε με τις τελε. Ο μικρός μόνο Gretsch. 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ο μικρός μόνο Gretsch. Το κοντραμπασο εννοουσα, την γλυτωσες τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 28 λεπτά πριν, odis13 είπε Το κοντραμπασο εννοουσα, την γλυτωσες τελικα? α ναι εΦτιχος www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Δεν το περίμενα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Με μια πρώτη ματιά νόμιζα ότι έβλεπα τη δικιά μου (Ultra του 2020). Καλορίζικη και καλοπαιχτη! 10-38 θα βάλεις κι εδώ ή είναι μόνο για τις strat το gauge αυτό; Επεξεργασμένο 26 Ιουλίου 2023 από mpamps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, mpamps είπε 10-38 θα βάλεις κι εδώ ή είναι μόνο για τις strat το gauge αυτό; Γιατί; ΥΠΑΡΧΕΙ και άλλο string set πλην αυτού; Ρε τι μαθαίνει κανείς στα φορουμΖ... Επεξεργασμένο 26 Ιουλίου 2023 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 13 λεπτά πριν, Superfunk είπε Γιατί; ΥΠΑΡΧΕΙ και άλλο string set πλην αυτού; Ρε τι μαθαίνει κανείς στα φορουμΖ... Of course NOT. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Με γειά! Την έχω παίξει, πολύ ισορροπημένη κιθάρα!!! 1 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2023 μεγειες καλόπαιχτη και προσοχή στο σύνδρομο του χαρεμιού... να μοιράζεις τον χρόνο στις κυρίες να μην μαραζώνουν... ΥΓ μπορεί να μην έχουμε ίδια κιθάρα αλλά έχουμε ίδιο καναπέ... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2023 Εκμεταλλεύτηκες το γεγονός της απουσίας μου για να βάλεις κι άλλη τελεκάστερ βλέπω. Καλόπαιχτη βρε, μεγειά. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση