gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, dimsonic είπε ρε σεις γιατί δεν τα ανεβάζετε στο music? θα πάνε άπατα στα κλιψ Αυτό εννοείται... Ανεβασμένο στο section music, με ένα ωραίο εξωφυλλάκι, και μια "ποιητική" περιγραφή, θα έβγαζε διπλά λάικ Συγχαρητήρια για το πολύ ωραίο κομμάτι που έγραψες...στο ρελαντί. Είναι πολύ του γούστου μου. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2023 πολύ όμορφο Μάνο και θα συμφωνήσω με τον Νέστορα (πάλι; ανησυχητικό) ότι φαντάζει ως ολοκληρωμένη μελετημένη συστηματικά πρόταση υπερκεράζοντας τα αναχώματα ενός αυτοσχεδιασμού... δεν ξέρω αν αποφασίσεις να το ξαναδείς αναλυτικά και συστηματικά τι άλλο θα περίμενα να ακούσω από πλευράς σύνθεσης... παρεμπιπτόντως είναι πολύ κρίμα ρε γμτ που συνθέσεις σαν τις δικές σου, του Ali και παλιότερα του εκπληκτικού Gregg που έχει καιρό να μας επισκεφτεί (σίγουρα θα ξεχνάω κάποιους ας με συγχωρήσουν), δεν μπορούμε να τις ακούσουμε χωρίς τους μεγάλους MIDI περιορισμούς κυρίως στις δυναμικές... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, npap είπε πολύ όμορφο Μάνο και θα συμφωνήσω με τον Νέστορα (πάλι; ανησυχητικό) Στο club των σοφών και συ! 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση