philippe Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Υπάρχουν εκατονάδες vst που μπορούμε να αγοράσουμε ή να κατεβάσουμε freeware απο το Internet, η συνταγή όμως ποιά είναι; Λίγα και καλά, ή πολλά και διαφορετικά; Εσείς πόσα χρησιμοποιείται συνήθως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 εγώ χρησιμοποιώ 3 αλλά η συνταγή είναι να έχεις αυτά που χρειάζεσαι πραγματικά και να μη γεμίζεις σκουπίδια ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Βαλε αλλα 3 σε μενα και συμφωνω με τον τρελοσολιαρη απο πανω. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 βρε παιδια με 3 vst πως γινεται; Ας παρουμε 1 για drums 1 για μπασο 1 για synth μονο αυτα γεμισαν τα 3 ολο και κατι αλλο δε θα θελετε να βαλετε; Εξαρταται και απο τι μουσικη φτιαχνεις σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Αν εννοείς vst instruments πιστεύω πολλά-καλά free και ορισμένα πολύ καλά πληρωμένα.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Δεν ξεκαθαρίζεις τι εννοείς όταν μιλάς για VST. Effects; Instruments; Και τα δύο; Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 βρε παιδια με 3 vst πως γινεται;Ας παρουμε 1 για drums 1 για μπασο 1 για synth μονο αυτα γεμισαν τα 3 ολο και κατι αλλο δε θα θελετε να βαλετε; Εξαρταται και απο τι μουσικη φτιαχνεις σωστα; δεν μου χρειάζεται κάτι άλλο εμένα και βασικά τώρα που το λες δεν έχω synth μόνο ντραμς και μπάσο( έχω 2 μπάσα ) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 instruments, εντάξει στα εφε τι να πούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 βρε παιδια με 3 vst πως γινεται;Ας παρουμε 1 για drums 1 για μπασο 1 για synth μονο αυτα γεμισαν τα 3 ολο και κατι αλλο δε θα θελετε να βαλετε; Εξαρταται και απο τι μουσικη φτιαχνεις σωστα; δεν μου χρειάζεται κάτι άλλο εμένα και βασικά τώρα που το λες δεν έχω synth μόνο ντραμς και μπάσο( έχω 2 μπάσα ) ενταξει με ενα drums + 2 bass καποια περιεργη μουσικη θα γραφεισ,εμεις μιλαμε για πιο mainstream πραγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 metal παίζω απλά το ένα μπάσο με καλύπτει σε μερικά κομμάτια ενώ το άλλο στα περισσότερα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση