Προς το περιεχόμενο

Εγώ δεν πάω καλά ή οι 50αριδες ξεμωράθηκαν ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, kpeyos είπε

Νέα Ερυθραία

Έλα εντάξει.

Δίπλα είσαι, 22 χλμ να πας κι άλλα τόσα να γυρίσεις.:classic_tongue:

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator
43 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Έλα εντάξει.

Δίπλα είσαι, 22 χλμ να πας κι άλλα τόσα να γυρίσεις.:classic_tongue:

Δεν είμαι κέντρο είμαι 3-4 χλμ πιο κοντά αλλά είπα doable, εννοώντας βασικά ότι μπορεί και να μην πεθάνω...😅🤣

• Χαχα 1

6 ώρες πριν, LK είπε

Εδώ εγώ διαφωνώ,

Το να είσαι 50 και 60 και να ντύνεσαι με μπλουζάκια γκανς εν ροζες (ξεπλυμένα και από μαύρα να χουν γίνει γκρι από τις πλύσεις😆 ) το θεωρώ άκρως μικροαστικό.

Αυτό πες το στον πρωθυπουργό που έχει rig tone Guns n Roses και πήγε και Jethro Tull με την κόρη του 😛

Που δεν θα μου κάνει και εντυπωση να πάει και αυτός στους Guns N Roses όπως είχε πάει και ο Καραμανλής στους Stones... να δω τι θα λες μετά :P

Xωρίς πλάκα, τώρα μιλάμε για ένα πολύ mainstream brand, αυτό των Guns N Roses, που οι ίδιοι δεν θέλανε να βλέπουνε ούτε ζωγραφιστό ο ένας τον άλλον και ονομάσανε το tour ''not in this lifetime'' για να διακωμωδήσουν το γεγονός αυτό. Γεμίζουν στάδια σε όλο τον κόσμο κυρίως με πενηντάρηδες που εζησαν την εποχή εκείνη (μην μου πείτε ότι η πλειοψηφία του κοινού σε παγκόσμια περιοδεία σε στάδια έχει μέσο ορο ηλικίας τα 25...)

Οι φίλοι σου μια χαρά κάνουν και πάνε, αυτό είναι το νορμάλ (για μένα νορμάλ δεν είναι να φοράς μπλούζα ομάδας και να πηγαίνεις σε γήπεδο για να βρίσεις 11 παίκτες που κλοτσάνε ένα τόπι, μια μορφή εκτώνοσης είναι και αυτό για αυτούς μάλλον αλλά προτιμώ να εκτονοθεί κάποιος σε μια συναυλία).

Το ντύσιμο με ξεθωριασμένο GnR μπλουζάκι είναι αποδεκτό για 50αρη ειδικά αν προσέχει το σώμα του, όσο πιο πολύ φροντίζει το σώμα του τόσο λιγότερο περίεργα φαίνεται... Στα 50 και ωραίο σώμα μπορείς να έχεις, και να κυνηγάς το σεξάκι σου ειδικά πλεον που οι μισοί και οι μισές άνω των 50 είναι χωρισμένοι-χωρισμένες

• Like 1

• Moderator
29 λεπτά πριν, Lord_Goumis είπε

Αυτό πες το στον πρωθυπουργό που έχει rig tone Guns n Roses και πήγε και Jethro Tull με την κόρη του 😛

Που δεν θα μου κάνει και εντυπωση να πάει και αυτός στους Guns N Roses όπως είχε πάει και ο Καραμανλής στους Stones... να δω τι θα λες μετά :P

Καμία εντύπωση δεν θα μου κάνει αν πάει.

Στην ίδια κατηγορία με τους φίλους μου τον κατατάσσω .😆

• Χαχα 1

Μιας και λέτε ότι θα πάτε κάποιοι Guns N' Roses, ρε παιδιά, το εισιτήριο γράφει 16:00. Είναι δυνατόν να παίξουν μεσημέρι τέτοια ώρα? Επίσης εκείνο το Σάββατο λέει 42 βαθμούς...

32 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε

Μιας και λέτε ότι θα πάτε κάποιοι Guns N' Roses, ρε παιδιά, το εισιτήριο γράφει 16:00.

Αν δεν κάνω λάθος, διάβασα 19:00, αλλά θα ανοίξουν οι The Last Internationale που είναι η support μπάντα.

Αλλά ρε παιδιά, αυτός ο Axl δεν παίζει με τους AC/DC?

• Like 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Moderator
12 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε

Ρε βαλτε οτι θετε, παγεντε οπου θετε κι αφηστε τις ψυχαnalυσεις

Αυτό δεν γίνεται.

Επειδή εγώ είμαι συνεπής και φέρομαι όπως η ηλικία μου προστάζει, το να είμαι γεροπαράξενος-γκρινιάρης είναι sine qua non 😆

• Like 1
  • Χαχα 2

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου