Προς το περιεχόμενο

Εγώ δεν πάω καλά ή οι 50αριδες ξεμωράθηκαν ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Προσωπικά δεν πηγαίνω σε συναυλίες συγκροτημάτων που έχω ήδη δει στα peak τους, με μόνη ίσως εξαίρεση τους Pearl Jam και κάποιες μπάντες τις οποίες θέλει να δει η συντροφός μου.

Παρόλα αυτά το "ξεμωράθηκαν" μου φαίνεται χοντρό. Δε χρειάζεται να φτάσουν όλοι στα 50 τους να ακούν Ξενάκη και Ornette Coleman. Άσε που αν δεν έχει ασχοληθεί κάποιος και πιο σοβαρά με τη μουσική αυτά είναι το ίδιο ακαταλαβίστικα με το να προσπαθήσω εγώ να εκτιμήσω μια έκθεση Cy Twombly. 

Όσο για τον Διονυσίου, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Κατά καιρούς ακούω και λαϊκά αλλά ο συγκεκριμένος ποτέ δε μου άρεσε.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator
4 λεπτά πριν, kpeyos είπε

Παρόλα αυτά το "ξεμωράθηκαν" μου φαίνεται χοντρό. Δε χρειάζεται να φτάσουν όλοι στα 50 τους να ακούν Ξενάκη και Ornette Coleman.

Είπαμε , άλλο το ακούω, άλλο το πάω να ακούσω/ δω (με τις συνθήκες  που περιγράφηκαν).

Η διάκριση έγινε ήδη.

Εγώ το "ξεμωράθηκαν " το βρίσκω πολύ Light ?

Να πάω μες στη βρωμόζεστη να περπατήσω 2 χιλιόμετρα και να κάτσω 3 ώρες όρθιος, μόνο αν επανενωθούν οι Πυξ-Λαξ.

• Χαχα 3

Ενωμοτάρχης

• Moderator
1 λεπτό πριν, Jazzjoker είπε

Να πάω μες στη βρωμόζεστη να περπατήσω 2 χιλιόμετρα και να κάτσω 3 ώρες όρθιος, μόνο αν επανενωθούν οι Πυξ-Λαξ.

Εκεί έρχομαι και εγώ.

• Like 1
  • Χαχα 1

• Moderator

Εγώ πάντως πήγα και είδα Black Keys (και Puscifer αλλά δε μου άρεσαν) τις προάλλες στο Terra Vibe και έχω κλείσει και Arctic Monkeys για τις 18/7. Ο καρδιολόγος μου έχει συστήσει να περπατάω και το βρήκα μια καλή ευκαιρία. 

• Χαχα 1

• Moderator
4 ώρες πριν, Lord_Goumis είπε

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πολλοί Ευρωπαίοι έτσι ειναι, και γιατί όχι και οι σημερινοί Έλληνες πενηνταρηδες να κάνουν αυτό που τους αρέσει αντί να κάθονται να έχουν ακόμα αυτό το ανατολίτικο mentality που έχουμε ακόμα ως χώρα 

Εδώ εγώ διαφωνώ,

Το να είσαι 50 και 60 και να ντύνεσαι με μπλουζάκια γκανς εν ροζες (ξεπλυμένα και από μαύρα να χουν γίνει γκρι από τις πλύσεις? ) το θεωρώ άκρως μικροαστικό.

Εν αντιθέσει το "ανατολίτικο mentality" μας έδωσε και εξαιρετικά διαμάντια του στυλ: "κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο" ?

• Like 2

46 λεπτά πριν, kpeyos είπε

Δε χρειάζεται να φτάσουν όλοι στα 50 τους να ακούν Ξενάκη και Ornette Coleman.

Actually, αυτά τα πρωτοπιάνουμε στα 30.

Mea Culpa

• Moderator
1 λεπτό πριν, trolley είπε

Actually, αυτά τα πρωτοπιάνουμε στα 30.

Συμφωνώ απόλυτα.

Μετά τα 50 ο Στράτος ......μονόδρομος ?

• Χαχα 2

• Moderator
1 ώρα πριν, LK είπε

Εδώ εγώ διαφωνώ,

Το να είσαι 50 και 60 και να ντύνεσαι με μπλουζάκια γκανς εν ροζες (ξεπλυμένα και από μαύρα να χουν γίνει γκρι από τις πλύσεις? ) το θεωρώ άκρως μικροαστικό.

Εν αντιθέσει το "ανατολίτικο mentality" μας έδωσε και εξαιρετικά διαμάντια του στυλ: "κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο" ?

To φθαρμένο μπλουζάκι και οι συναυλίες είναι μικροαστικά. Ο πραγματικός αντικονφορμισμός είναι φθηνό κουστούμι, τζόνυ και φουντούκι πρώτο τραπέζι πίστα ??

Επεξεργασμένο από kpeyos
  • Συμφωνώ 2

• Moderator
Μόλις τώρα, kpeyos είπε

...... φθηνό κουστούμι, τζόνυ και φουντούκι πρώτο τραπέζι πίστα.

Όχι, αυτό είναι cult  αλλά τουλάχιστον γνησιότερο , οπότε  το προτιμώ από το πρώτο.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου