Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Προσωπικά δεν πηγαίνω σε συναυλίες συγκροτημάτων που έχω ήδη δει στα peak τους, με μόνη ίσως εξαίρεση τους Pearl Jam και κάποιες μπάντες τις οποίες θέλει να δει η συντροφός μου. Παρόλα αυτά το "ξεμωράθηκαν" μου φαίνεται χοντρό. Δε χρειάζεται να φτάσουν όλοι στα 50 τους να ακούν Ξενάκη και Ornette Coleman. Άσε που αν δεν έχει ασχοληθεί κάποιος και πιο σοβαρά με τη μουσική αυτά είναι το ίδιο ακαταλαβίστικα με το να προσπαθήσω εγώ να εκτιμήσω μια έκθεση Cy Twombly. Όσο για τον Διονυσίου, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Κατά καιρούς ακούω και λαϊκά αλλά ο συγκεκριμένος ποτέ δε μου άρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, kpeyos είπε Παρόλα αυτά το "ξεμωράθηκαν" μου φαίνεται χοντρό. Δε χρειάζεται να φτάσουν όλοι στα 50 τους να ακούν Ξενάκη και Ornette Coleman. Είπαμε , άλλο το ακούω, άλλο το πάω να ακούσω/ δω (με τις συνθήκες που περιγράφηκαν). Η διάκριση έγινε ήδη. Εγώ το "ξεμωράθηκαν " το βρίσκω πολύ Light Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Να πάω μες στη βρωμόζεστη να περπατήσω 2 χιλιόμετρα και να κάτσω 3 ώρες όρθιος, μόνο αν επανενωθούν οι Πυξ-Λαξ. 3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Jazzjoker είπε Να πάω μες στη βρωμόζεστη να περπατήσω 2 χιλιόμετρα και να κάτσω 3 ώρες όρθιος, μόνο αν επανενωθούν οι Πυξ-Λαξ. Εκεί έρχομαι και εγώ. 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Εγώ πάντως πήγα και είδα Black Keys (και Puscifer αλλά δε μου άρεσαν) τις προάλλες στο Terra Vibe και έχω κλείσει και Arctic Monkeys για τις 18/7. Ο καρδιολόγος μου έχει συστήσει να περπατάω και το βρήκα μια καλή ευκαιρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Lord_Goumis είπε Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πολλοί Ευρωπαίοι έτσι ειναι, και γιατί όχι και οι σημερινοί Έλληνες πενηνταρηδες να κάνουν αυτό που τους αρέσει αντί να κάθονται να έχουν ακόμα αυτό το ανατολίτικο mentality που έχουμε ακόμα ως χώρα Εδώ εγώ διαφωνώ, Το να είσαι 50 και 60 και να ντύνεσαι με μπλουζάκια γκανς εν ροζες (ξεπλυμένα και από μαύρα να χουν γίνει γκρι από τις πλύσεις ) το θεωρώ άκρως μικροαστικό. Εν αντιθέσει το "ανατολίτικο mentality" μας έδωσε και εξαιρετικά διαμάντια του στυλ: "κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο" 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 46 λεπτά πριν, kpeyos είπε Δε χρειάζεται να φτάσουν όλοι στα 50 τους να ακούν Ξενάκη και Ornette Coleman. Actually, αυτά τα πρωτοπιάνουμε στα 30. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, trolley είπε Actually, αυτά τα πρωτοπιάνουμε στα 30. Συμφωνώ απόλυτα. Μετά τα 50 ο Στράτος ......μονόδρομος 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LK είπε Εδώ εγώ διαφωνώ, Το να είσαι 50 και 60 και να ντύνεσαι με μπλουζάκια γκανς εν ροζες (ξεπλυμένα και από μαύρα να χουν γίνει γκρι από τις πλύσεις ) το θεωρώ άκρως μικροαστικό. Εν αντιθέσει το "ανατολίτικο mentality" μας έδωσε και εξαιρετικά διαμάντια του στυλ: "κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο" To φθαρμένο μπλουζάκι και οι συναυλίες είναι μικροαστικά. Ο πραγματικός αντικονφορμισμός είναι φθηνό κουστούμι, τζόνυ και φουντούκι πρώτο τραπέζι πίστα Επεξεργασμένο 14 Ιουλίου 2023 από kpeyos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, kpeyos είπε ...... φθηνό κουστούμι, τζόνυ και φουντούκι πρώτο τραπέζι πίστα. Όχι, αυτό είναι cult αλλά τουλάχιστον γνησιότερο , οπότε το προτιμώ από το πρώτο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση