fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, kpeyos είπε όχι αν και από το σπίτι μου είναι doable. Σάντο Στέφανο? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Σάντο Στέφανο? Νέα Ερυθραία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, kpeyos είπε Νέα Ερυθραία Έλα εντάξει. Δίπλα είσαι, 22 χλμ να πας κι άλλα τόσα να γυρίσεις. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 43 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έλα εντάξει. Δίπλα είσαι, 22 χλμ να πας κι άλλα τόσα να γυρίσεις. Δεν είμαι κέντρο είμαι 3-4 χλμ πιο κοντά αλλά είπα doable, εννοώντας βασικά ότι μπορεί και να μην πεθάνω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, LK είπε Εδώ εγώ διαφωνώ, Το να είσαι 50 και 60 και να ντύνεσαι με μπλουζάκια γκανς εν ροζες (ξεπλυμένα και από μαύρα να χουν γίνει γκρι από τις πλύσεις ) το θεωρώ άκρως μικροαστικό. Αυτό πες το στον πρωθυπουργό που έχει rig tone Guns n Roses και πήγε και Jethro Tull με την κόρη του Που δεν θα μου κάνει και εντυπωση να πάει και αυτός στους Guns N Roses όπως είχε πάει και ο Καραμανλής στους Stones... να δω τι θα λες μετά :P Xωρίς πλάκα, τώρα μιλάμε για ένα πολύ mainstream brand, αυτό των Guns N Roses, που οι ίδιοι δεν θέλανε να βλέπουνε ούτε ζωγραφιστό ο ένας τον άλλον και ονομάσανε το tour ''not in this lifetime'' για να διακωμωδήσουν το γεγονός αυτό. Γεμίζουν στάδια σε όλο τον κόσμο κυρίως με πενηντάρηδες που εζησαν την εποχή εκείνη (μην μου πείτε ότι η πλειοψηφία του κοινού σε παγκόσμια περιοδεία σε στάδια έχει μέσο ορο ηλικίας τα 25...) Οι φίλοι σου μια χαρά κάνουν και πάνε, αυτό είναι το νορμάλ (για μένα νορμάλ δεν είναι να φοράς μπλούζα ομάδας και να πηγαίνεις σε γήπεδο για να βρίσεις 11 παίκτες που κλοτσάνε ένα τόπι, μια μορφή εκτώνοσης είναι και αυτό για αυτούς μάλλον αλλά προτιμώ να εκτονοθεί κάποιος σε μια συναυλία). Το ντύσιμο με ξεθωριασμένο GnR μπλουζάκι είναι αποδεκτό για 50αρη ειδικά αν προσέχει το σώμα του, όσο πιο πολύ φροντίζει το σώμα του τόσο λιγότερο περίεργα φαίνεται... Στα 50 και ωραίο σώμα μπορείς να έχεις, και να κυνηγάς το σεξάκι σου ειδικά πλεον που οι μισοί και οι μισές άνω των 50 είναι χωρισμένοι-χωρισμένες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, Lord_Goumis είπε Αυτό πες το στον πρωθυπουργό που έχει rig tone Guns n Roses και πήγε και Jethro Tull με την κόρη του Που δεν θα μου κάνει και εντυπωση να πάει και αυτός στους Guns N Roses όπως είχε πάει και ο Καραμανλής στους Stones... να δω τι θα λες μετά :P Καμία εντύπωση δεν θα μου κάνει αν πάει. Στην ίδια κατηγορία με τους φίλους μου τον κατατάσσω . 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Μιας και λέτε ότι θα πάτε κάποιοι Guns N' Roses, ρε παιδιά, το εισιτήριο γράφει 16:00. Είναι δυνατόν να παίξουν μεσημέρι τέτοια ώρα? Επίσης εκείνο το Σάββατο λέει 42 βαθμούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 32 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Μιας και λέτε ότι θα πάτε κάποιοι Guns N' Roses, ρε παιδιά, το εισιτήριο γράφει 16:00. Αν δεν κάνω λάθος, διάβασα 19:00, αλλά θα ανοίξουν οι The Last Internationale που είναι η support μπάντα. Αλλά ρε παιδιά, αυτός ο Axl δεν παίζει με τους AC/DC? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Ρε βαλτε οτι θετε, παγεντε οπου θετε κι αφηστε τις ψυχαnalυσεις 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ρε βαλτε οτι θετε, παγεντε οπου θετε κι αφηστε τις ψυχαnalυσεις Αυτό δεν γίνεται. Επειδή εγώ είμαι συνεπής και φέρομαι όπως η ηλικία μου προστάζει, το να είμαι γεροπαράξενος-γκρινιάρης είναι sine qua non 1 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση