fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, kpeyos είπε Εγώ πάντως πήγα και είδα Black Keys (και Puscifer αλλά δε μου άρεσαν) τις προάλλες στο Terra Vibe και έχω κλείσει και Arctic Monkeys για τις 18/7. Ο καρδιολόγος μου έχει συστήσει να περπατάω και το βρήκα μια καλή ευκαιρία. Έλα ρε θηρίο .... Πήγες με τα πόδια? 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, LK είπε Κοίτα λοιπόν που φτάσαμε (σωστό είναι αυτό που λες- για την ακρίβεια ΑΥΤΟ ακριβώς πιστεύω ότι οδήγησε και τους 2 φίλους μου να πάνε στη συναυλία - και οι 2 έχουν από δύο τέκνα ....και είναι όλα τους πλέον φοιτητές). Ο γάμος τους σε μικρή για τα δεδομένα της εποχής ,όπως λες , ηλικία και η τεκνοποιία ΔΕΝ κατάφερε να τους ωριμάσει... .....και ναι , παλιμπαιδιζουν. Αυτό ακριβώς συνέβη. Και ενώ "εγκλωβίστηκαν" από μικροί σε κατ εξοχήν "μικροαστικά σχήματα" γάμος - παιδιά......όταν ξεπαιδιασαν ξανα / μανα εγκλωβίστηκαν στην εδώ και καιρό νέα "μικροαστική " μόδα,.....παριστάνω το πουρό ροκ. Τώρα τι να πω....... ή πρέπει να σου στείλω 50 ευρώ για την ψυχανάλυση (γρήγορη μεν, σποτ-ον δε) ή αλλιώς δεν χωράω εδώ - και θα πάω κρουαζιέρα με τον Τέρρυ και τους Ντεφ Λεπ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έλα ρε θηρίο .... Πήγες με τα πόδια? Terra Vibe έχω να πάω από το 2010. Πολύ ταλαιπώργια. Πλέον μέχρι Mega Vibe το πολύ ειμαι 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, kpeyos είπε To αν ο γάμος και η τεκνοποίηση είναι μικροαστικές πρακτικές σηκώνει από μόνο του πολύ συζήτηση. Το αν είναι δεδομένο της εποχής να παντρεύεται κάποιος σε μεγαλύτερη ηλικία επίσης σηκώνει πολύ συζήτηση μιας και o μέσος όρος στην Ευρώπη με εξαίρεση τις σκανδιναβικές χώρες είναι στα 30-32. Άσχετο με το thread, αλλά το 30-32 δεν ισχύει ούτε για κεντρική Ευρώπη,σύμφωνα πάντα με τις επίσημες απογραφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έλα ρε θηρίο .... Πήγες με τα πόδια? Σιγα. Παγκρατι - Μαλακασα, ενα τσιγαρο δρομος. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, manosx είπε Σιγα. Παγκρατι - Μαλακασα, ενα τσιγαρο δρομος. ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, και ένα υδραγωγείο καφέ δίπλα και γίναμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nascentes morimur Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 H μουσική ανανεώνει το μέσα σου .. όποια και αν είναι η ηλικία!! Έιδικα κάποια συγκροτήματα δε τα χάνεις με τίποτα ειδικά όταν έχεις μεγαλώσει με αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, manosx είπε ενα τσιγαρο δρομος. Μάνο, είσαι σπίτι? Άναψε το ρε μλκ να τραβήξω τζούρα γιατί χαρμάνιασα. Δεν φτάνω να το ανάψω λέμε ... Επεξεργασμένο 14 Ιουλίου 2023 από fusiongtr 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Και δυο ντουζινες κρουασανακια και ειμαστε κομπλε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, Kanimothrios είπε Άσχετο με το thread, αλλά το 30-32 δεν ισχύει ούτε για κεντρική Ευρώπη,σύμφωνα πάντα με τις επίσημες απογραφές. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_age_at_first_marriage#Europe 34 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έλα ρε θηρίο .... Πήγες με τα πόδια? χαχα, όχι αν και από το σπίτι μου είναι doable. Αλλά όταν το πιο κοντινό πάρκινγκ που θα βρεις είναι στο 20λεπτο ποδαράτο από την είσοδο, μέχρι το πέρας του event και της επιστροφής, έχεις κάνει τα απαραίτητα. 27 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Terra Vibe έχω να πάω από το 2010. Πολύ ταλαιπώργια. Πλέον μέχρι Mega Vibe το πολύ ειμαι Ναι αλλα΄αν είχες έρθει στους Black Keys, θα έπαιρνες πολλές ιδέες και για το Mega Vibe... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση