fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε well done Manos. Εμ γι' αυτό λέμε να κοιτάζεις το μανουάλι βρε dim μου. Στην σελίς 82 παρακαλώ, τα γράφει όλα. Αλλά άμα το έχεις τυπωμένο, πώς θα ψάξεις πχ τις λέξεις soft και percussion ασούμε? EDIT: Και με έχετε κι εμένα γέρο άνθρωπο στις 23:05 να πίνει ακόμα καφέ. Αν είναι δυναμόν!!! Πάω να ανοίξω ζύθο, τώρα που το λύσατε. Μπράβο Μάνο, είσαι λύστης. Επεξεργασμένο 11 Ιουλίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πάω να ανοίξω ζύθο, τώρα που το λύσατε Δεν νομίζω να έλυσαν κάτι. Το SOFT χαμηλώνει την ένταση, Δεν την αυξάνει. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Ενταξει, και με τον πινακα περιεχομενων κατι βρισκεις Αν δουλευεις σκετο το hardware, ειναι ωραιο να εχεις τυπωμενο το manual, να μην ανοιγεις υπολογιστη για μαλακιες. Αν ομως εισαι DAW κολλημενος, καλη ωρα, ειναι τσαμπα κοπος, εχω σε μια γωνια του desktop τα pdf των manual που με απασχολουν συνηθως και ειναι αρχοντια, τσακ μπαμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Να στο ξαναπώ? Εγω δεν ακουω κανένα percussion στο βιντεο σου. όχι μην το ξαναπείς. διότι σου είπα πιο πανω δεν είναι το θέμα μου να ακούγεται percussion. Αφού έπαιζα κάτι σταθερό. το θέμα μου ήταν ότι με το πάτημα του soft ήταν ο ήχος 5 db πιό πάνω, και αυτό για b3, c3 είναι νορμάλ. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Δεν νομίζω να έλυσαν κάτι. Το SOFT χαμηλώνει την ένταση, Δεν την αυξάνει. Ναι βρε, αλλά η γενικότερη ένταση ήταν χαμηλωμένη -5db, και όταν έμπαινε το soft σε λειτουργία αυτό σταματούσε να ισχύει πια, οπότε αυξανόταν η ένταση. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, manosx είπε Ενταξει, και με τον πινακα περιεχομενων κατι βρισκεις Αν δουλευεις σκετο το hardware, ειναι ωραιο να εχεις τυπωμενο το manual, να μην ανοιγεις υπολογιστη για μαλακιες. Αν ομως εισαι DAW κολλημενος, καλη ωρα, ειναι τσαμπα κοπος, εχω σε μια γωνια του desktop τα pdf των manual που με απασχολουν συνηθως και ειναι αρχοντια, τσακ μπαμ. έρχεσαι στα λόγια μου. (τα pdf στην τουαλέτα δεν πάνε) 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Δεν νομίζω να έλυσαν κάτι. Το SOFT χαμηλώνει την ένταση, Δεν την αυξάνει. Η αλλαγη της εντασης που τον απασχολουσε, απο οτι καταλαβα, δεν αφορουσε το percussion καθεαυτο αλλα το κυριως σωμα του ηχου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 αύριο, ίσως κάνω ένα άλλο βιντεάκι. Τώρα δεν αντέχω άλλο. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε (τα pdf στην τουαλέτα δεν πάνε) Πες μου τώρα ότι παίρνεις το Hammond μαζί σου στην τουαλέτα ... και θέλεις και το μανουάλι μαζί. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε τα pdf στην τουαλέτα δεν πάνε Πάνε. Πάνε. Tablet ή κινητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση