manosx Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Ali ο κυβος ειναι το χειροτερο σεναριο, και τα περιθωρια βελτιωσης ειναι πολυ στενα. Ενα πραγμα παντως που μπορει γενικα να κανει μεγαλη διαφορα με μηδενικο κυριολεκτικα κοστος ειναι η τοποθετηση των ηχειων. Ακομα και 40 εκατοστα μετακινηση μπορει να κανουν τη διαφορα αναμεσα στο μη ανεκτο να το ανεκτο, μου εχει τυχει προσωπικα ακριβως αυτο το σεναριο. Μια πρωτη προσεγγιση ειναι να αποφευγεις το κεντρο του δωματιου, και να υπαρχει μια αποσταση τουλαχιστον 80 εκατοστων του πισω μερους των ηχειων απο τον τοιχο. Πολυ σημαντικο ειναι επισης να "κλεισεις" το ισοπλευρο τριγωνακι της ακροασης οσο μπορεις, και φυσικα οι βασεις που θα φερουν τα ηχεια στο ιδιο υψος με τα αυτια σου. Χρησιμοποιωντας τωρα ενα sweep οπως αυτο το βαζεις σε μια ικανη ενταση, και ακους προσεκτικα. Οσο πιο εντονο "wah wah" ακουγεται, τοσο μεγαλυτερα προβληματα εχεις με τα στασιμα. Κανεις λοιπον μικρομετακινησεις μηπως και γινει δουλεια. Δεν ειναι οτι θα λυσεις ολα τα προβληματα, αλλα θα παρεις το καλυτερο δυνατο απο το χωρο, καμμια φορα αυτο αρκει για να κανει πραγματικα διαφορα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2023 47 λεπτά πριν, Jdl είπε Επανέρχομαι στο αρχικό μου ερώτημα. Πείτε μου καλό ζευγάρι ακουστικά για mixing γύρω στα 350 ευρώ Ειπα πιο πανω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2023 ένα θέμα που είχα κάνει πριν πολλά χρόνια εδώ αλλά ίσως σου δώσει κάποιες πληροφορίες που μπορεί να σε αφορούν και σου φανούν χρήσιμες ως προς τους προβληματισμούς σου... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση