Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 27 λεπτά πριν, marathon είπε Η δύναμη και γοητεία τους -μάλλον- είναι αδιάφορη στη πλειοψηφία (και λογικό το βρίσκω) γιατί μεγάλωσαν με το το Assassin's Creed!!! Με φλιπερς μεγαλώσαμε κι εμείς ωρέ Marathon, καθώς και με τα παρακάτω στη φωτό, αλλά δεν κολλήσαμε εκεί, 2023 γράφει το ημερολόγιο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Με φλιπερς μεγαλώσαμε κι εμείς ωρέ Marathon, καθώς και με τα παρακάτω στη φωτό, αλλά δεν κολλήσαμε εκεί, 2023 γράφει το ημερολόγιο. Το παρόν και το μέλλον μας, το καθορίζει το παρελθόν μας…εγώ ακόμα και το 2023, βλέπω μαγεία στο φλίπερ και όχι στο PlayStation…. Επεξεργασμένο 7 Ιουλίου 2023 από marathon 2 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, marathon είπε Το παρόν και το μέλλον μας, το καθορίζει το παρελθόν μας…εγώ ακόμα και το 2023, βλέπω μαγειά στο φλίπερ και όχι στο PlayStation…. Γούστα.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Γούστα.... Απλά μαθήματα ιστορίας…. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, marathon είπε Απλά μαθήματα ιστορίας…. Σε ποιους ωρέ? Έχεις την εντύπωση ότι γεννήθηκα χτες? Λάθος εντύπωση έχεις, τον μισό αιώνα τον έχω ήδη κλεισμένο, οπότε τα φλιπεροειδή τα έχω φάει στη μάπα σαν πιτσιρίκι στα '80s. Περιουσίες έχω ξοδέψει σε κέρματα. Και? Πρέπει εν έτει 2023 να συνεχίσω να παίζω φλίπερ? Ε όχι δα, υπάρχουν πολύ, πολύ, πολύ καλύτερα πράγματα να παίξει κανείς σήμερα, ΙΜΗΟ. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Σε ποιους ωρέ? Σε εσένα…λογικά σου ρίχνω και 15 χρόνια στην τσεφαλήν! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, marathon είπε Σε εσένα…λογικά σου ρίχνω και 15 χρόνια στην τσεφαλήν! Ώπα βρε Μαθουσάλα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Ώπα βρε Μαθουσάλα... Απλά μαθήματα ιστορίας… Επεξεργασμένο 7 Ιουλίου 2023 από marathon Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2023 Μαραθώνα, δεν πα να παίξεις κάνα φλίπερ λέω γω? Στο Mac σου εννοώ. Ή δεν παίζει ΟΥΤΕ φλίπερ? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Απο αποψη gameplay δεν ειναι και κατι το τρομερο τα φλιπερακια. Εχουν ομως φοβερη αισθητικη, κυριολεκτικα φοβερη, βγαζουν κατι σα φοβο και δεος Σα νταλεκ ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση