Nekkon Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Τον κερατά που έγραψε τη μουσική του Pacman θέλω να βρω. Πιάνω νεύρα 0-100 σε 1" 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, manosx είπε Απο αποψη gameplay δεν ειναι και κατι το τρομερο τα φλιπερακια. Συμβάδιζαν με τις τεχνολογίες της εποχής. Τώρα που είχα πάει στο μάστορα να τσεκάρω το δικό μου, είδα ένα με ενσωματωμένη ρουλέτα. Εάν η μπίλια καθόταν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, έπαιρνε μπρος η ρουλέτα και είχες 4 έξτρα κουμπιά να πατήσεις στο χρώμα. Το συγκεκριμένο (μου είπε ο μάστορας) είχε απαγορευτεί στην εποχή του γιατί οι καφενόβειοι δεν παίζαν φλίπερ αλλά ρουλέτα! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, manosx είπε Εχουν ομως φοβερη αισθητικη, κυριολεκτικα φοβερη, βγαζουν κατι σα φοβο και δεος Όντως, θα ψάξω τώρα τον Paul Faris που δημιούργησε το artwork...Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες του 60-70, κορυφές στο εξωτερικό που αγνοούμε παντελώς. Το ίδιο και στη μουσική. Από τους αγαπημένους μου ο Roger Dean. Πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν οι Yes θα ήταν οι ίδιοι χωρίς αυτόν. Τότε που ήμην στα εξωτερικά, είχα παρακολουθήσει πολλές εκθέσεις του, είχα και υπογεγραμμένο κατάλογο έκθεσης (που δυστυχώς έχασα σε μία πλημμύρα υπογείου!), πάντα ήθελα ένα blueprint του αλλά τα τότε οικονομικά μου δεν το επέτρεπαν. Ένας από τους λόγους που στην αρχή της επαγγελματικής μου καριέρας ασχολήθηκα με τους αερογράφους, ήταν ο Roger Dean. Επεξεργασμένο 8 Ιουλίου 2023 από marathon Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση