dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Σαν να παιζεις telecaster ενα πραγμα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Σαν να παιζεις telecaster ενα πραγμα... Για να το λες, κάτι θα ξες... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, dimsonic είπε Αντε κιθαριστες. Μαθετε μπαλιτσα Ο dim μια βδομάδα με το Χάμοντ κ μας αποκυρηξε ήδη... 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Ο dim μια βδομάδα με το Χάμοντ κ μας αποκυρηξε ήδη... Αν νομίζεις εσύ οτι θα κονομήσεις σολντάνο τόσο αναίμακτα είσαι γελασμένος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 @Ali BaroutΤουλάχιστον τώρα που άλλαξε όργανο προτίμησης, μπορεί να περνάει το Χάμοντ μέσα από τον σουλτάνο κ να κάνει χαμό έτσι.. Να είναι μποθ οφ Μπεστ γουωρλντζ. Κ ντιτζιταλ Χάμοντ κ ολντσκουλ αναλογκ σουλτάνο κ ξανά περασμένο από ντιτζιταλ σπηκερ εμιουλεησον του ιριντιουμ. Αλλά βλέπεις έτσι είναι οι πληκτραδες... Γκατζετακηδες... 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 τι να σας πω αισθάνομαι ότι αλλαξοπίστησα. Εχω να πιάσω κιθάρες από χτες, που τις άλλαξα θέση για να χωράω αυτό που λυπάμαι είναι το καημένο τo max. ούτε μια βδομάδα δεν πρόλαβα να το παίξω 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εχω να πιάσω κιθάρες από χτες, που τις άλλαξα θέση για να χωράω Όταν θα σταματήσεις να τις αλλάζεις θέση και αρχίσεις να τις αλλάζεις κατοικίες (aka να τις πουλάς) τότε μόνο θα μπεις στον ίσιο Hammond δρόμο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 δεν ξέρω πάντως αν φταίει η ζέστη ή η υγρασία (σήμερα φτάσαμε το 68% που δεν έχω δει ποτέ εδώ), αλλά τα χέρια κολλάνε στα πλήκτρα. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε δεν ξέρω πάντως αν φταίει η ζέστη ή η υγρασία (σήμερα φτάσαμε το 68% που δεν έχω δει ποτέ εδώ), αλλά τα χέρια κολλάνε στα πλήκτρα. Δοκίμασε λίγο το παρακάτω και πες μας τι έγινε... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Δοκίμασε λίγο το παρακάτω και πες μας τι έγινε... να πλύνω τα πλήκτρα? είπαμε είναι waterfall, αλλά όχι κι έτσι... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση