MGs Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, dimsonic είπε Ρε συ Λακη 30 βαθμους εχει διπλα στο νερό. Ασε μας να πουμε κσμια βλακεια Το έχω να παίζει,κάθομαι με το σώβρακο και ένα σομπρέρο στο πεζοδρόμιο και όταν έρχεται περαστικός σηκώνω το κεφάλι και του λέω ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! Ολοι συμφωνούν μέχρι στιγμής,κανένας δεν μου έχει κάνει παρατήρηση.Σας λέει κάτι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, trolley είπε Πω.... έχεις και το Atom Heart Mother βλέπω... τι τυχεράκιας..... Αν βλέπεις στη φωτό το Atom Heart Mother, κρύες κομπρέσες στο κεφάλι ASAP και άραγμα ακριβώς κάτω απ'το air condition το οποίο είναι σεταρισμένο στους 15C. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2023 Μπορει να περασε τους κυλινδρους για κονσερβα βοδινο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, manosx είπε Μπορει να περασε τους κυλινδρους για κονσερβα βοδινο Καθόλου απίθανο. Δεν είναι όλοι βλέπεις εξοικειωμένοι με μηχανήματα Hi-Fi... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2023 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, MGs είπε Το έχω να παίζει,κάθομαι με το σώβρακο και ένα σομπρέρο στο πεζοδρόμιο και όταν έρχεται περαστικός σηκώνω το κεφάλι και του λέω ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! Ολοι συμφωνούν μέχρι στιγμής,κανένας δεν μου έχει κάνει παρατήρηση.Σας λέει κάτι αυτό? καλά που δεν τους έβαλες αυτό γιατί θα μάζευες πτώματα... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2023 Κομματάρα?!!!Αφού με έχεις καταλάβει.Οι άλλοι δίπλα σκαλίζουν synths και hammond.Είδε πόρτα ανοικτή και μπήκε ο dimsonic,πήγαινε σε παρακαλώ να τον πάρεις απο εκεί μέσα, με τρόπο,γιατί θα πάρει κανένα εκκλησιαστικό όργανο στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση