dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 Το 1970 φτιαχνανε και μαστερ για να βγαλουν cd ε? Καλό 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Το 1970 φτιαχνανε και μαστερ για να βγαλουν cd ε? Καλό Είπα εγώ κάτι τέτοιο? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Γι αυτό οι ηχογραφήσεις που προορίζονται να βγουν και σε βινύλιο έχουν δύο masters, το κανονικό για το CD και ένα άλλο υποδεέστερο Ετσι μου μοιαζει 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 Παντως εχω παιξει φρισμπι με βινυλια ( I swear to god ) , το cd πιστευω δε θα βολευε, καλα mp3 ουτε καν, για το φρισμπι λοιπον τα βινυλια ειναι τα καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 OP Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 έχουν γραφτεί τόσες τεχνικές ανακρίβειες που πραγματικά με βγάζουν έξω από τα ρούχα μου για το πάθος της ημιμάθειας που υποστηρίζονται... το ρίχνω στο χιούμορ λοιπόν για σήμερα επειδή έχω τα γενέθλιά μου και είναι λάθος μέρα να πάθω κάνα εγκεφαλικό... 2 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ετσι μου μοιαζει Πρέπει να σου αναλύσω τη διαφορά της λέξης "προορίζονται" και της λέξης "προορίζονταν?" Ηχογραφούμε σήμερα ένα αλμπουμ, και θέλουμε να το κυκλοφορήσουμε σε CD και LP. θα υπάρξουν λοιπόν δύο mastres, το κανονικό για το CD και το "¨πετσοκομμένο" για το LP. Επεξεργασμένο 19 Ιουλίου 2023 από Waterfall-K mk2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K mk2 είπε Πρέπει να σου αναλύσω τη διαφορά της λέξης "προορίζονται" και της λέξης "προορίζονταν?" Ηχογραφούμε σήμερα ένα αλμπουμ, και θέλουμε να το κυκλοφορήσουμε σε CD και LP. θα υπάρξουν λοπόν δύο mastres, το κανονικό για το CD και το "¨πετσοκομμένο" για το LP. Νομιζω ξεκαθαρισα οτι δεν (=ΔΕΝ) με ενδιαφερει το σημερα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 Χρονια πολλα npap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, npap είπε έχουν γραφτεί τόσες τεχνικές ανακρίβειες που πραγματικά με βγάζουν έξω από τα ρούχα μου για το πάθος της ημιμάθειας που υποστηρίζονται... το ρίχνω στο χιούμορ λοιπόν για σήμερα επειδή έχω τα γενέθλιά μου και είναι λάθος μέρα να πάθω κάνα εγκεφαλικό... Ελπιζω τα περι ημιμάθειας να μην υπονοουν κατι προς το προσωπο μου με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 Χρόνια πολλά Npap, με υγεία. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση