Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, dimsonic είπε Ο @Waterfall-K mk2 δεν ηταν? Ο Waterfall δεν ήταν γιατί οι DP έπαιζαν στο Terra Vibe, και εκεί δεν ξαναπατάω που να με πληρώνουν. Αν 'επαιζαν κάπου αλλού, κάπου πιο νορμάλ δηλαδή, θα πήγαινα. Αλλά δεν πειράζει, τους έχω δει ήδη 4 φορές. Μπαντάρα, τι να λέμε τώρα, και ο McBride κόλλησε μια χαρά με τους υπόλοιπους. Δεν παλεύονται οι γέροντες. Πόσταρε καμιά φωτό ωρέ Νέστορα, πες μας και καμιά λεπτομέρεια απ'το live. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Ο Waterfall δεν ήταν γιατί οι DP έπαιζαν στο Terra Vibe, και εκεί δεν ξαναπατάω που να με πληρώνουν. Αν 'επαιζαν κάπου αλλού, κάπου πιο νορμάλ δηλαδή, θα πήγαινα. Αλλά δεν πειράζει, τους έχω δει ήδη 4 φορές. Μπαντάρα, τι να λέμε τώρα, και ο McBride κόλλησε μια χαρά με τους υπόλοιπους. Δεν παλεύονται οι γέροντες. Πόσταρε καμιά φωτό ωρέ Νέστορα, πες μας και καμιά λεπτομέρεια απ'το live. Μπαα τον φρακαρισαν στη γεφυρα του Ευρίπου... καλα ρε επιτρεπεται να μην πας.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Μπαα τον φρακαρισαν στη γεφυρα του Ευρίπου... καλα ρε επιτρεπεται να μην πας.... Είπαμε, στο Terra Vibe δεν ξαναπατάω ούτε απ'εξω. Και ξαναλέμεεεεε, τους έχω δει ήδη 4 φορές. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε καλα ρε επιτρεπεται να μην πας.... Είναι που δεν ήταν ο Λόρδος εκεί, αλλιώς όχι στο τεραβάημπ, και στην κόλαση θα πήγαινε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Είναι που δεν ήταν ο Λόρδος εκεί, αλλιώς όχι στο τεραβάημπ, και στην κόλαση θα πήγαινε. Όχι ρε, δεν έχει σημασία. Τους έχω δει και με Blackmore και δύο φορές με Lord. Ο Airey τα σπάει, είναι άξιος αντικαταστάτης. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Είναι που δεν ήταν ο Λόρδος εκεί, αλλιώς όχι στο τεραβάημπ, και στην κόλαση θα πήγαινε. Αμανε ητανε ο Λορδος θα ημανε και γω εκει μ ενα κοκκινο βρακι 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Αμανε ητανε ο Λορδος θα ημανε και γω εκει μ ενα κοκκινο βρακι Πήγαινε δες τους λέμε, ο Don τα σπάει ξαναλέμεεεεεε.... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Εγω ειμαι παλαιών αρχωνε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εγω ειμαι παλαιών αρχωνε Αυτοί είναι παλαιότερων. Πάρε ένα δείγμα παρακάτω για να καταλάβεις τι είδε ο Νέστορας προχτές. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Το ειδαμε κι αυτο... Purple με prs.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση