σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 44 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είχε και κάτι άλλο ... katsαρό στο τέλος νομίζω. Δε θυμάμαι τίποτα πια Είπαμε Βρασίδας Εικοσεφτας Άντε μην το αλλάξω κ αυτό κ το κάνω Κοσεφτας σκέτο ΛΑΙΜΑΙ 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είχε και κάτι άλλο ... katsαρό στο τέλος νομίζω. 50 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Επεξεργασμένο 6 Ιουλίου 2023 από Nestoras 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ε όχι ρε παιδιά Κατσαρός... Είπαμε ... Θυμήθηκα ένα ανέκδοτο που μου είχαν πει πρό εικοσαετίας Είναι ένας ντράμερ κ βλέπει κάτι φιλαράκια του μουσικους που είχαν χαθεί. (Όχι δεν τελειώνει εδώ, έχει κ άλλο) -που είσαι ρε τάδε που χάθηκες? (ντράμερ) - να ρε παλικάρια έφτιαξα μια τζαζ μπάντα κ έχουμε λιώσει στις πρόβες -ελα ρε με ποιους? -στο μπάσο έχω τον κιουρτσογλου -σωπα ρε, τον Γιώτη? -οχι ρε γαμωτο, τον Πάνο, ξάδερφος του είναι, πολύ καλός. Στο πιάνο τον Κοντραφουρη -σωπα ρε, τον Γιώργο? -οχι ρε γαμωτο, τον Νίκο, ξαδερφακια είναι όμως, πολύ καλός -πνευστα? -εχω σαξόφωνο τον Κατσαρο -τον Γιώργο? -ναι ρε γαμωτο αυταααααααα Δε φταίω εγώ έπρεπε να πω το ανεκδοτο Επεξεργασμένο 6 Ιουλίου 2023 από vrasidas27 5 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Πάντα όταν άκουγα το ακόλουθο, είχα την (μοναδική) αίσθηση ενός μουσικού οργάνου που ξερνάει... μαγιονέζα. Ότι πιο λιπαρό έχει κυκλοφορήσει- ένας λόγος να μισήσεις το σαξόφωνο και την (κατά τα άλλα λατρεμένη) μαγιονέζα. 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Άσχετο, πήγα Deep Purple κι έπαθα πλάκα με τη μπάντα, τον ήχο και τον Simon. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 ποιός είναι ο simon? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Simon_McBride 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Άσχετο, πήγα Deep Purple κι έπαθα πλάκα με τη μπάντα, τον ήχο και τον Simon. Είδες και Saxon? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 40 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είδες και Saxon? Ναι. Μπροστά στους γίγαντες ακούστηκαν σαν μπάντα β’ διαλογής. Και από ήχο καμία σχέση με τους purple. 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Ο @Waterfall-K mk2 δεν ηταν? 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση