Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ήσουνα κρυωμένος ματιασμένος και το ήθελες ημιτόνιο κάτω? Το ανέλυσα νωρίτερα 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Το ανέλυσα νωρίτερα Αχ αυτές οι λυσσάρες ... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, Nestoras είπε Κι εγώ πρόσφατα έπαιζα το follow me του Rory από B. Όλοι οι άλλοι κανονικά από C. Και όχι μόνο αυτό αλλά ήμουν έτοιμος να βρίσω κιόλας. Μήπως είναι αρχή Αλτσχάιμερ; Ε οι άλλοι το παίζανε από σι ξένο εσύ από σι ελληνικό μωρέ, οπότε δικαιολογεισαι 6 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Ε οι άλλοι το παίζανε από σι ξένο εσύ από σι ελληνικό μωρέ, οπότε δικαιολογεισαι Πέθανα .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, fusiongtr είπε Πέθανα .... Ο @vrasidas27 εξελίσσεται σε γίγαντα του φόρουμ. 1 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, Nestoras είπε Τον έχω τσεκάρει. ΚηλΑηδόνης. .. 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Nestoras είπε Ο @vrasidas27 εξελίσσεται σε γίγαντα του φόρουμ. Δε φταίω εγώ, το καινούργιο νικνεημ φταίει. 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, vrasidas27 είπε Δε φταίω εγώ, το καινούργιο νικνεημ φταίει. Το παλιό πως ήταν; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, Nestoras είπε Το παλιό πως ήταν; Έτσι κ έτσι.. Δε μου άρεσε τόσο για αυτό το άλλαξα Μπιλλαρας ήταν, 27 είχε κ εκείνο... Να'ναι καλά ο Φιουζιος που μου το αλλαξε 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Μπιλλαρας ήταν, 27 είχε κ εκείνο.. Είχε και κάτι άλλο ... katsαρό στο τέλος νομίζω. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση