Nestoras Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Boys are back in town - Driver's Hit live@Lazy 1/7/23. Προλέγω ότι εγώ κάνω τη πράσινη. Boys are back in town..mp4 14 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Administrator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Απο τα καλύτερα σας! Το γλυκό έδεσε με τον Σπύρο στο μπάσο. Μπράβο! 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Yannis Methenitis είπε Απο τα καλύτερα σας! Το γλυκό έδεσε με τον Σπύρο στο μπάσο. Μπράβο! Το αγαπημένο μου κομμάτι από την αγαπημένη μου μπάντα. Ο λόγος που λατρεύω τις Les Paul. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Δηλώνετε τζαζίστας; Πολύ ενδιαφέρουσα η #11, η πράσινη που είναι; Ωραίο δέσιμο, μπράβο σας! 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Καπου στο 2.05... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Ωραίο, αλλά θέλω άσ(θ)μα με τον Περικλή ποζερά με την ποζεροκιθάρα- την οποία βλέπω παρκαρισμένη στο παρασκήνιο 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 32 λεπτά πριν, gmoukou είπε 1)Δηλώνετε τζαζίστας; 2)Πολύ ενδιαφέρουσα η #11, 3)η πράσινη που είναι; 4)Ωραίο δέσιμο, μπράβο σας! 1)Πέρασα, αλλά δεν ακούμπησα. 2)Είχα δει τον Scott Gorham που το έπαιζε έτσι (δηλ. σωστά και το τσίμπησα ). Επίσης το τρομερό Dm7- C#m7 μετά το D5 που όλοι παίζουν (λάθος) F/E. 3)Εκεί που λέει ο @dimsonic 4)Ευχαριστώ @gmoukou 23 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ωραίο, αλλά θέλω άσ(θ)μα με τον Περικλή ποζερά με την ποζεροκιθάρα- την οποία βλέπω παρκαρισμένη στο παρασκήνιο Σου κόλλησε εσένα η Nuno. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 @Nestoras@dimsonic ωρε παλικάρια στη πράσινη αναφέρθηκα ως #11 πανάθεμα με! 4 λεπτά πριν, Nestoras είπε 2)Είχα δει τον Scott Gorham που το έπαιζε έτσι (δηλ. σωστά και το τσίμπησα ). Επίσης το τρομερό Dm7- C#m7 μετά το D5 που όλοι παίζουν (λάθος) F/E. Εσημειώθη προς μελέτη 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Κομματαρα, μπανταρα εκτελεσαρα (η δικη σας) Νεστορ οι λεςπωλ δε θα πρεπε να ειναι ντελουξ ομως? Τη Νουνο γιατι δεν τη παιζει κανεις? 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Μπράβο Νέστορα και λοιπά παλικάρια και λεβέντισσα. Πολύ ωραίο!!! 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Επίσης το τρομερό Dm7- C#m7 μετά το D5 που όλοι παίζουν (λάθος) F/E. Το ίδιο πράγμα είναι Νέστορά μου. Αν το μπάσο παίζει F-E, και εσύ παίζεις Dm7- C#m7, είναι σαν να παίζεις F-E αλλά αντί για την 5η κάθε συγχορδίας παίζεις την 6η. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση