dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Tι έχεις συνδέσει ωρέ πάνω? κάρτα ήχου εκτυπωτής cc-121 hd midi kbd usb stick cubase dongle fishman dongle scanner 2Xkbd με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε κάρτα ήχου εκτυπωτής cc-121 hd midi kbd usb stick cubase dongle fishman dongle scanner 2Xkbd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε κάρτα ήχου εκτυπωτής cc-121 hd midi kbd usb stick cubase dongle fishman dongle scanner 2Xkbd Μόνο αυτά? Πάντως δεν χρειάζεται να έχει η μητρική σου 250 USB ports, οι εταιρείες δηλαδή που βγάζουν USB hubs τι θα γίνουν ρε φίλος, κλέφτες? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Μόνο αυτά? Πάντως δεν χρειάζεται να έχει η μητρική σου 250 USB ports, οι εταιρείες δηλαδή που βγάζουν USB hubs τι θα γίνουν ρε φίλος, κλέφτες? αυτό λεω βρε, δυο τέτοια έχω και τα άλλα καβάντζα, κυρίως επειδή είναι μακρυά με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε αυτό λεω βρε, δυο τέτοια έχω Εγω εννοούσα τις USB που υπάρχουν στη μητρική. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Εγω εννοούσα τις USB που υπάρχουν στη μητρική. 8 έχει σου λέω. Αλλά ήδη οι ανάγκες είναι στο 11 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε 8 έχει σου λέω. To είδα. Απαντάω στο "μόνο 8" που έγραψες, και ότι "δεν χρειάζεται να έχει η μητρική σου 250 USB ports", γιατί υπάρχουν και τα USB hubs. Περισσότερα USB ports στην μητρική = μεγαλύτερο κόστος αγοράς. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε To είδα. Απαντάω στο "μόνο 8" που έγραψες, και ότι "δεν χρειάζεται να έχει η μητρική σου 250 USB ports", γιατί υπάρχουν και τα USB hubs. Περισσότερα USB ports στην μητρική = μεγαλύτερο κόστος αγοράς. υποτίθεται όμως ότι κατανέμονται πιό σωστά στο usb bus χωρίς conflicts. Αλλιώς μοιράζονται και μετά ο θεός κι η ψυχή τους Εγω εχω την ιδιαιτερότητα ότι δουλέυω δυο υπολογιστές. Για καθημερινές δουλειές και internet και λίγη μουσική άλλον και για παραγωγή και βίντεο άλλον. Ο δεύτερος είναι θορυβώδης λόγω ανεμιστήρα και τον είχα σε διπλανό χώρο. Τώρα αν αλλάξω υπολογιστή με μια αλλαγή καλωδίου, μεταφέρονται όλες οι συσκευές στον άλλον με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εγω εχω την ιδιαιτερότητα ότι δουλέυω δυο υπολογιστές. Για καθημερινές δουλειές και internet και λίγη μουσική άλλον και για παραγωγή και βίντεο άλλον. Πάρε κι ένα τρίτο για games και είσαι κομπλέ. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Ποσες? Βάλε κι άλλες δύο από το κουτί που είναι μπροστά. Επεξεργασμένο 4 Ιουλίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση