dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Ο γκουρμουλης εχει καμια σχεση με τον γκιλμουρη? Ή είναι συνωνυμία? 5 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 17 minutes ago, dimsonic said: Ο γκουρμουλης εχει καμια σχεση με τον γκιλμουρη? Ή είναι συνωνυμία? Πρώτα ξαδέρφια. Ο δεύτερος το άλλαξε λίγο το επίθετο για να γίνει πιο καλλιτεχνικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Καλορίζικη Πανό και αλά παιξίματα. Ωραίος ήχος και παίξιμο. Ωραία ξεκίνησε η σχέση σας. Υ.Γ.: Εκεί στο 0:40 που μπαίνει η κιθάρα, εγώ προετοιμασμένος από το intro ήμουν σίγουρος ότι θα ακούσω τη φωνή σου με αυτή τη χαρακτηριστική βραχνάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 3 hours ago, mpamps said: Καλορίζικη Πανό και αλά παιξίματα. Ωραίος ήχος και παίξιμο. Ωραία ξεκίνησε η σχέση σας. Υ.Γ.: Εκεί στο 0:40 που μπαίνει η κιθάρα, εγώ προετοιμασμένος από το intro ήμουν σίγουρος ότι θα ακούσω τη φωνή σου με αυτή τη χαρακτηριστική βραχνάδα. Σε ευχαριστώ πολύ Μπάμπη. Ναι τραγούδι θα γίνει… έχω στίχους… δοκίμασα να βάλω φωνή αλλά δεν έκατσε πολύ καλά θέλει λίγη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Αν μου δώσει και μένα κιθάρα ο Γιώργος θα παίζω και εγώ έτσι??? ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΕΙΛΕ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Alex Raptakis είπε ΣΤΕΙΛΕ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕ Πας κι εσύ. Στον Καιάδα. Έτσι λειτουργεί το influencing σύστημα. 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πας κι εσύ. Στον Καιάδα. Έτσι λειτουργεί το influencing σύστημα. Να σου πω, εγώ το προηγούμενο Σάββατο πήρα 8χορδη Schecter... Θα πάω σίγουρα στον Καιάδα έτσι κι αλλιώς! 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 43 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Να σου πω, εγώ το προηγούμενο Σάββατο πήρα 8χορδη Schecter... Θα πάω σίγουρα στον Καιάδα ... ... αν δεν μας κάνεις παρουσίαση. Εκεί θα σου πω μεγειές. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 46 minutes ago, Alex Raptakis said: Να σου πω, εγώ το προηγούμενο Σάββατο πήρα 8χορδη Schecter... Θα πάω σίγουρα στον Καιάδα έτσι κι αλλιώς! Μεγειά Άλεξ... περιμένουμε clip! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Καλορίζικη Πάνο!! Εύχομαι καλές δημιουργίες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση