dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, manosx είπε Καλα οτι ναναι... όπως νομίζεις. Για μένα είναι σαν να συγκρίνεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο με συμβατικό. Δε θέλει δηλαδή και να έχεις κάνει 3ήμερο τουρισμό στη νασα.. 8 λεπτά πριν, npap είπε δεν δημοσιεύω σε ιατρικό περιοδικό έρευνα για το εμβόλιο... ένα τεστάκι αφορμή για κουβέντα κάνουμε... έλεος ρε Δημήτρη έλεος... εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι έκανες όπως επίσης τον τρόπο που αντιμετωπίζεις αυτό που προσλαμβάνω από τις δυο διαδικασίες. Τι σημαίνει έλεος? Δεν κατάλαβα τι έκανες. Θα με μαλώσεις γι αυτό? Πρέπει να απολογηθώ? Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσουμε τις καρδιές μας με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, npap είπε δεν δημοσιεύω σε ιατρικό περιοδικό έρευνα για το εμβόλιο... ένα τεστάκι αφορμή για κουβέντα κάνουμε... +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 OP Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 αν ο σκοπός σου επειδή έχεις πρόβλημα με το noiz (όπως συ είπας), έστω και υποσυνείδητα είναι να χαλάσεις το θέμα (χωρίς να με σέβεσαι), ευχαρίστως να μαλώσουμε... το αν θ' απολογηθείς ποσώς με ενδιαφέρει γιατί το θέμα όντως γ@μ@θηκε όπως μου είπαν κι άλλοι που το διαβάζουν κι είναι αργά γι αυτό... η καρδιά μου δεν χαλάει εύκολα... έχει και κατάσταση stand by και αυτό την σώνει... 51 λεπτά πριν, dimsonic είπε εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι έκανες έκανα φιλότιμες προσπάθειες και στο περιέγραψα όσο πιο απλά μπορούσα... ελπίζω να μην υπάρχουν και πολλοί άλλοι που δεν κατάλαβαν γιατί δυστυχώς να ζωγραφίζω δεν ξέρω... ΥΓ. η απάντηση και κάτι ακόμα που σκεφτόμουνα ήταν για σήμερα αλλά πάει γι αύριο αν βρω χρόνο... σόρυ από όλους αν ξέφυγε στο ποσοστό που μου αναλογεί... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, npap είπε αν ο σκοπός σου επειδή έχεις πρόβλημα με το noiz (όπως συ είπας), έστω και υποσυνείδητα είναι να χαλάσεις το θέμα (χωρίς να με σέβεσαι), ευχαρίστως να μαλώσουμε... το αν θ' απολογηθείς ποσώς με ενδιαφέρει γιατί το θέμα όντως γ@μ@θηκε όπως μου είπαν κι άλλοι που το διαβάζουν κι είναι αργά γι αυτό... η καρδιά μου δεν χαλάει εύκολα... έχει και κατάσταση stand by και αυτό την σώνει... έκανα φιλότιμες προσπάθειες και στο περιέγραψα όσο πιο απλά μπορούσα... ελπίζω να μην υπάρχουν και πολλοί άλλοι που δεν κατάλαβαν γιατί δυστυχώς να ζωγραφίζω δεν ξέρω... ΥΓ. η απάντηση και κάτι ακόμα που σκεφτόμουνα ήταν για σήμερα αλλά πάει γι αύριο αν βρω χρόνο... σόρυ από όλους αν ξέφυγε στο ποσοστό που μου αναλογεί... μάλιστα τωρα θα χαλάσω και το θέμα.... τι να σας πω... Λοιπόν. 1.είπα να ρίξω ένα αυτί 2.στην πορεία είδα ότι η διαδικασία που ακολούθησες δεν με εύρισκε σύμφωνο 3.το έγραψα και δεν ασχολήθηκα με σκοπό ίσως κάποια άλλη στιγμή να το ξαναδώ όταν έχω χρόνο 4.αντ αυτού, "δεν μας καταδέχεσαι"...τη στιγμή που ήδη την ίδια ώρα έγραφα πού και γιατί δεν συμφωνούσα. 5.δυστυχώς οι φιλότιμες προσπάθειες σου δεν με βοήθησαν τώρα, για τα άλλα, επειδή εγώ το κρατάω μανιάτικο, (κακώς θα μου πείτε) εδώ μέσα χωρίς κανένα λόγο τα άκουσα από τον Γιάννη και το δήλωσα και το ξαναδήλωσα ότι με πείραξε αυτή η αναίτια επίθεση. Τώρα από όσο θυμάμαι ανήκες σε εκείνους που δήλωσες ότι έβλεπα στραβό το γιαλό, και τώρα που το βλέπω ίσως να έλαβες την τότε τοποθέτηση του Γιάννη ως μια αφορμή για κουβέντα όπως και το τεστάκι. Αν ήταν αφορμή για κουβέντα, τι προβληματίζεσαι, η κουβέντα έγινε. Είπαμε όλοι τη γνώμη μας. Και εγώ τη δική μου. Αλλο το αν δεν σου άρεσε. καταλαβαίνω ότι έχεις τα ζόρια σου, έχε υπόψη όμως ότι κι άλλοι έχουν την δική τους Αντιγόνη και δεν είναι πάντα σε κατάλληλη διάθεση. Δεξου λοιπόν, πριν αρχίσω και γω να λέω έλεος, ότι σε μια ζορισμένη φάση μας, δεν μπορέσαμε να συνεννοηθούμε και να το ξεχάσουμε. (στο έγραψα και πιό πριν). 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Παιδιά, ο @npap έθεσε ένα ερώτημα - τεστ και τον ευχαριστούμε γι'αυτό. Λοιπόν, όποιος γνωρίζει κάτι επί του θέματος και θέλει να απαντήσει επί της ουσίας ας το κάνει. Όποιος δεν γνωρίζει ή δεν θέλει να απαντήσει δεν τρέχει τίποτα, όλα καλά. Πιστεύω πως δεν έχει σημασία αν απαντήσουμε σωστά ή λάθος, σημασία έχει η συμμετοχή. Ούτως ή άλλως κάτι παραπάνω θα ακούσουμε - μάθουμε από έναν επαγγελματία. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και περιττά. Υ.Γ. Καλό θα είναι μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος να πούμε και δυό λόγια για το πως δώσαμε τις απαντήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Ρε παιδιά, κάνει ζιέστα, το ξέρω. Ας μην αυξήσουμε κι άλλο την θερμοκρασία. 35 πόντους την έχει έξω. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, dimsonic είπε τώρα, για τα άλλα, επειδή εγώ το κρατάω μανιάτικο, (κακώς θα μου πείτε) εδώ μέσα χωρίς κανένα λόγο τα άκουσα από τον Γιάννη και το δήλωσα και το ξαναδήλωσα ότι με πείραξε αυτή η αναίτια επίθεση. Τώρα από όσο θυμάμαι ανήκες σε εκείνους που δήλωσες ότι έβλεπα στραβό το γιαλό, και τώρα που το βλέπω ίσως να έλαβες την τότε τοποθέτηση του Γιάννη ως μια αφορμή για κουβέντα όπως και το τεστάκι. Αν ήταν αφορμή για κουβέντα, τι προβληματίζεσαι, η κουβέντα έγινε. Είπαμε όλοι τη γνώμη μας. Και εγώ τη δική μου. Αλλο το αν δεν σου άρεσε. καταλαβαίνω ότι έχεις τα ζόρια σου, έχε υπόψη όμως ότι κι άλλοι έχουν την δική τους Αντιγόνη και δεν είναι πάντα σε κατάλληλη διάθεση. Δεξου λοιπόν, πριν αρχίσω και γω να λέω έλεος, ότι σε μια ζορισμένη φάση μας, δεν μπορέσαμε να συνεννοηθούμε και να το ξεχάσουμε. (στο έγραψα και πιό πριν). Δεν καταλαβαίνω, υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Δεν καταλαβαίνω, υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει; Έχεις δει το Ρόκυ? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ρε παιδιά, κάνει ζιέστα, το ξέρω. Ας μην αυξήσουμε κι άλλο την θερμοκρασία. 35 πόντους την έχει έξω. Εσύ το νού σου στα ποτά και στα φίστικς Και που είσαι; βάλε κι άλλες μπύρες να παγώνουν 35 πόντους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Εσύ το νού σου στα ποτά και στα φίστικς Και που είσαι; βάλε κι άλλες μπύρες να παγώνουν Σήμερα είναι κόλαση ρε γμτ από την ζέστη. Σε ρώτησα για το Ρόκυ, λόγω του "θερμού επεισοδίου" που ευτυχώς κράτησε λίγο, αλλά έκανε τον dim να "αλλάξει στάση και προοπτική" απέναντι στο noiz. Βρε dim, μην είσαι τόσο εύθικτος. Δεν έχουν όλοι σκοπό να σε προσβάλλουν. Δεν χρειάζεται να αρπάζεσαι, δεν νομίζω να θέλει κανείς να σε θίξει. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση