dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Για παίξε κι ένα βαλς να δω κάτι... δεν έχω μονά με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε δεν έχω μονά Τι εννοείς? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Είσαι έτοιμος. Μια εβδομάδα ενασχόληση, πάρε και το maschine studio και τον έκανες ρεμπέτη τον jeremy ellis το καπέλο το δίνουν μαζί ή όχι? Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Τι εννοείς? όταν λες βάλς δεν λες 3άρι? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε το καπέλο το δίνουν μαζί ή όχι? Εσένα θα σου δώσουν πηλήκιο στρατηγού. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Εσένα θα σου δώσουν πηλήκιο στρατηγού. ε.α. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε όταν λες βάλς δεν λες 3άρι? Μποφόρ? 3/4 φανταζομαι εννοείς. Ναι λοιπον, ποιο το πρόβλημα? Δεν παίζει το μηχάνημα σε 3/4? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Μποφόρ? 3/4 φανταζομαι εννοείς. Ναι λοιπον, ποιο το πρόβλημα? Δεν παίζει το μηχάνημα σε 3/4? δεν ξέρω, μπορεί. Εγώ δεν τα πάω καλά.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 57 λεπτά πριν, dimsonic είπε ναι την εφαρμογή έχω που μου την δώσανε μαζί με το πλήκτρο Μ32 χρειαζεσαι το hardware για να κανεις πληρη δουλεια, πρεπει δηλ να αγορασεις το μηχανημα το οποιο συνδεεεται στο vst σαν controller 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε χρειαζεσαι το hardware για να κανεις πληρη δουλεια, πρεπει δηλ να αγορασεις το μηχανημα το οποιο συνδεεεται στο vst σαν controller Μιας μορφής hardware χρειάζεται, ενα οποιοδήποτε controller κατά προτίμηση πληκτροφόρο ή pad-οφόρο. Δεν χρειάζεται το ΣΥΣΚΕΚΡΙΜΕΝΟ hardware απαραίτητα, μπορεί να γίνει midi δρομολόγηση σε οποιοδήποτε hardware. Απλά είναι πιο πώρωση ας το πούμε να έχεις το ΔΙΚΟ του HARDWARE για να αξιοποιηθούν και οι οθονούλες που είναι χρήσιμες. Το control όμως, ακόμα και το trigger των pads μπορεί να το κάνει από τα πλήκτρα του M32 που ήδη έχει με τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 50 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε χρειαζεσαι το hardware για να κανεις πληρη δουλεια, πρεπει δηλ να αγορασεις το μηχανημα το οποιο συνδεεεται στο vst σαν controller Πολλα τα κανεις με το Μ32 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση