manosx Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Εγω λεω να παραγγειλω δυο τετραμετρα καλωδια για τα ηχεια, απλα πρεπει ξα περιμενω να πουλησω το σπιτι πρωτα, γιατι δεν εχω 140.000 μετρητα. https://www.futureshop.co.uk/nordost-odin-2-speaker-cable-factory-terminated-pair 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 27 λεπτά πριν, manosx είπε Εγω λεω να παραγγειλω δυο τετραμετρα καλωδια για τα ηχεια Πάρε ρε συ ένα ζευγάρι ακόμα, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστούν. Πάρε τώρα που έχουν εκπτώσεις. 1 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Βάλε να πάνε στον @odis13 κι αν κατέβει στα φέρνει, να γλιτώσεις και τα μεταφορικά για Ελλάδα. Στο τελωνείο θα τα περάσει ως τιράντες, μην αγχώνεσαι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Waterfall-K mk2 είπε Τελικά τι έκανες? Παράγγειλες τίποτα? Δεν παιζω με φτηνοπραγματα. Αν ειναι να μου βαλουν τιποτα πειραματικες τεχνολογιες μεσα, τιποτε ανομπτανιουμ να τα σκασω 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 57 λεπτά πριν, manosx είπε Εγω λεω να παραγγειλω δυο τετραμετρα καλωδια για τα ηχεια, απλα πρεπει ξα περιμενω να πουλησω το σπιτι πρωτα, γιατι δεν εχω 140.000 μετρητα. Ρε συ Μάνο, εγώ έχω δύο τέτοια. Λες να τα νοικιάσω 2.000 την ώρα? 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 έχω κι έναν καλό ασφαλιστή αν ενδιαφέρεσαι... 1 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Πάρε ρε συ ένα ζευγάρι ακόμα, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστούν. Πάρε τώρα που έχουν εκπτώσεις. Θα παιρνα και για το εξοχικο, αλλα εκει παμε για ψαρεμα, και θα τα μπερδεψουμε με καμια καλαμαριερα και θα πανε αδικα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Αν ειναι να μου βαλουν τιποτα πειραματικες τεχνολογιες μεσα, τιποτε ανομπτανιουμ να τα σκασω... Πολύ ψαγμένο/αφυπνισμένο σε κόβω... Επεξεργασμένο 3 Ιουλίου 2023 από Waterfall-K mk2 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Πολύ ψαγμένο/αφυπνισμένο σε κόβω... Ετσι ειμαστε εμεις οι κατα φαντασιαν πλουσιοι 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, manosx είπε Εγω λεω να παραγγειλω δυο τετραμετρα καλωδια για τα ηχεια, απλα πρεπει ξα περιμενω να πουλησω το σπιτι πρωτα, γιατι δεν εχω 140.000 μετρητα. https://www.futureshop.co.uk/nordost-odin-2-speaker-cable-factory-terminated-pair Ανταλλαγές με νεφρά κάνουν? 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση