Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; XIV

BillTrantos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Χάρης Ο είπε

Δυστυχως, ετσι ειναι. Φραγη τελειως.

Τι να πω, δεν ξέρω. Μήπως θα έπρεπε να κοτσάρεις κι εσύ τα φίλτρα που έχω προσθέσει στ uBlock?🤔 Το τρέχω στο Vivaldi browser btw, μήπως, λέω μήπως, έχει να κάνει κάτι και με τον browser σου?🤔 

image.thumb.png.2043e8bcb3a5e4b5e202fdf015f75dcd.png

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ex-Πάνος Χελιδόνης
7 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε

Δυστυχως, ετσι ειναι. Φραγη τελειως.

Εσβησα ιστορικο,  μπας και γινει τιποτα, τζιφος.

Για μίλα με τον @Nestoras

7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Τι να πω, δεν ξέρω. Μήπως θα έπρεπε να κοτσάρεις κι εσύ τα φίλτρα που έχω προσθέσει στ uBlock?🤔 Το τρέχω στο Vivaldi browser btw, μήπως, λέω μήπως, έχει να κάνει κάτι και με τον browser σου?🤔 

Εχω τον chrome, αυτον εχω μαθει, για να αλλαξω τωρα στα γεραματα, ΧΛΩΜΟ.

8 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

Για μίλα με τον @Nestoras

για βοηθα λιγο

Πρώην VARTANIS 🙂

ex-Πάνος Χελιδόνης
7 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε

για βοηθα λιγο

Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα πριν μια βδομάδα. Είχα κάνει και σχετική ανάρτηση. ύστερα απο αρκετό ψάξιμο με τον Νέστωρ περί καθαρίσματος μπισκοτάκια, clear cache κλπ, απεδείχθει οτι το ίδιο το ΥΤ ξεκινάει καμπάνια εναντίον των ad blockers. Ο Νέστωρ έχει σχετική ανάρτηση στο προφίλ του, σημερινή.

1 λεπτό πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

το ΥΤ ξεκινάει καμπάνια εναντίον των ad blockers.

Γνωστό αυτό. Το να δουλεύει όμως το uBlock σε μένα και όχι στον διπλανό μου είναι ένα θέμα που θέλει ψάξιμο.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Το YouTube δεν αντιμετωπίζει όλους τους χρήστες το ίδιο, η εκστρατεία κατά των ad blockers είναι σε μικρή κλίμακα για να δούνε πως πάει, πείραμα λέει είναι

kavagio for strings

1 λεπτό πριν, Άγιος είπε

Το YouTube δεν αντιμετωπίζει όλους τους χρήστες το ίδιο, η εκστρατεία κατά των ad blockers είναι σε μικρή κλίμακα για να δούνε πως πάει, πείραμα λέει είναι

Δηλαδή τι κάνουν? Βλέπουν ότι 1000 άτομα χρησιμοποιούν ublock και λένε "ας μπλοκάρουμε τους 354 για αρχή"?

Δεν μου κάθεται καλά...

Specs talks, M🐮🐮gs walks

ex-Πάνος Χελιδόνης
7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Το να δουλεύει όμως το uBlock σε μένα και όχι στον διπλανό μου είναι ένα θέμα που θέλει ψάξιμο.

Έτσι έγινε και με εμένα πρίν μέρες. Με μπλοκάριζε και όλοι οι άλλοι κομπλέ. Γιαυτό αν δείς και την ανάρτηση του Νέστορα, λέει οτι δεν είμαι τρελός..

10 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα πριν μια βδομάδα. Είχα κάνει και σχετική ανάρτηση. ύστερα απο αρκετό ψάξιμο με τον Νέστωρ περί καθαρίσματος μπισκοτάκια, clear cache κλπ, απεδείχθει οτι το ίδιο το ΥΤ ξεκινάει καμπάνια εναντίον των ad blockers. Ο Νέστωρ έχει σχετική ανάρτηση στο προφίλ του, σημερινή.

Δεν μπορούσα να μπω στο Noiz όταν άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς. Έπρεπε να κάνω restart στο router.

InfluenSir!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου