mpamps Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2023 Telegraph Road 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2023 Με εχει τσακισει στις διαφημίσεις το youtube. Μονο σε μενα συμβαινει; 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε Με εχει τσακισει στις διαφημίσεις το youtube. Μονο σε μενα συμβαινει; Οχι. Το 'χουν ξεφτυλίσει. Πιο συχνά κι απ'το Star Channel! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε Με εχει τσακισει στις διαφημίσεις το youtube. Μονο σε μενα συμβαινει; "uBlock Origin" leme. Του κοτσάρεις και 1-2 φίλτρα και δεν βλέπεις μέσα στο βίντεο ούτε παράθυρο. Έχω ηρεμήσει από τότε που το έβαλα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2023 58 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε Με εχει τσακισει στις διαφημίσεις το youtube. Μονο σε μενα συμβαινει; εμένα με απειλεί ότι θα δω άλλα 3 βίντεο και μετά τέλος με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Λίγο ακραίο ότι βγήκε το 1994. Peak Dream Theater. 2 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, Waterfall-K είπε "uBlock Origin" leme. Του κοτσάρεις και 1-2 φίλτρα και δεν βλέπεις μέσα στο βίντεο ούτε παράθυρο. Έχω ηρεμήσει από τότε που το έβαλα. Το εβαλα και εγιναν χειροτερα τα πραγματα. Μου βγαζει φραγη τελειως, αν δεν το κλεισω. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Χάρης Ο είπε Το εβαλα και εγιναν χειροτερα τα πραγματα. Μου βγαζει φραγη τελειως, αν δεν το κλεισω. Πως γίνεται αυτό ρε φίλος? Εγώ το χρησιμοποιώ πάνω από 3 χρόνια τώρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το είχα εγκαταστήσει αν θυμάμαι μόνο και μόνο για να μπλοκάρω τις διαφημίσεις ανάμεσα στα βίντεο και κυρίως τα διάφορα παράθυρα που έβαζαν στο τέλος του βίντεο, κάλυπταν τα πάντα και έσπαζαν μέζεα. Του πέρασα ένα φίλτρο σε text και έκτοτε ηρέμησα, 0 διαφημίσεις ανάμεσα στα βίντεο, 0 ενοχλητικά παράθυρα. Επεξεργασμένο 3 Νοεμβρίου 2023 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Δυστυχως, ετσι ειναι. Φραγη τελειως. Εσβησα ιστορικο, μπας και γινει τιποτα, τζιφος. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις