Nestoras Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 19/9/2023 στις 11:46 ΜΜ, Terry RoscoeBeck5 είπε Το ακόλουθο ήθελε πάντως έναν άλλο τίτλο... Κάτι σαν "η χαρά της τενοντίτιδας", "πως να σπάσεις τα δάκτυλά σου και τα χέρια σου", κάτι άλλο... Σουηδός και συ; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Σουηδός και συ; Όπως αρέσκομαι να λέω, με έκλεψαν βρέφος από την θερμοκοιτίδα μου στη Στοκχόλμη 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2023 Wright Place Wrong Time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Όπως την δει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Το ακόλουθο για τους αδερφούς fusion και Gvour- until we meet again σε μια από εκείνες τις βραδιές με πολλές μπύρες και υπέροχες μουσικές. 2 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2023 Αξιότιμα μέλη, φίλοι πουρουπουπούδες και λοιποί κανάγιες... Ευχαριστώ για τις ευχές όσων πήραν χαμπάρι τα γενέθλια μου, αν και ομολογώ ότι μετά τα 50, τα γενέθλια είναι μια έννοια που εσκεμμένα την απεμπολείς Για να είμαι ειλικρινής μου τα θύμισαν- τα είχα (συνειδητά) ξεχάσει. Βέβαια τα φετινά ελέω sir είχαν μια διαφορετική allure- ανάποδη τολμώ να πω - αλλά αυτή ήταν η γοητεία τους. Ες αύριον τα σπουδαία και buenas noches... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις