dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Δεν υπήρχε περίοδος που έκανε κάποιος κουμάντο, μην πιστεύεις τους γνωστούς κλασικούς μύθους. Οι DP ποτέ δεν ήταν "το γκρουπ του τάδε", παρά τις βλακείες που γράφονται κατά καιρούς από οπαδούς του ακατανόμαστου (όχι, όχι του Νταλάρα ρε...). Επίσης, Όχι, οι συνθέσεις τους δεν ήταν αποκλειστική δουλειά του ακατανόμαστου, αυτός κι αν είναι μύθος, ένας μύθος που καταρρίφθηκε τουλάχιστον δύο φορές όταν χώρισαν τα τσανάκια τους (και είδαμε/ακούσαμε ποιοι έβγαζαν ποπροκάκια και ποιοι συνέχισαν να βγάζουν Hard Rock με κάτι μέζεα ΝΑ με το σύμπάθειο). όπως συχνά λέω σε ένα φίλο μου που συζητάμε τέτοια φιλοσοφικά πράγματα είμαι πια αρκετά μεγάλος για να περιμένω να έρθει κάποιος να μου πεί αυτό ήταν έτσι και έτσι ή είναι έτσι κι έτσι. Είναι δική μου κατασταλαγμένη γνώμη εδώ και πολλλλάααα χρόνια για κάθε συγκρότημα το τι και το πως. Και επ αυτού, θεωρώ ότι μέχρι οριακά το In Rock έκανε κουμάντο ο μακαρίτης (ναι αυτός σίγουρα πέθανε). με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Ποπροκακια οι Ρεηνμποου επι Ντιο? Μαλιστα Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν Dio. Η μισή δισκογραφία των Rainbow μια και τους ανέφερες είναι ποπροκάκια για τα charts, κι αυτό ήταν απόφαση του ακατανόμαστου. Τίποτα κακό σ'αυτό αν με ρωτάς, αλλά DP δεν ήταν. Δεν θα μπορούσε να είναι. Επεξεργασμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 από Waterfall-K mk2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε είμαι πια αρκετά μεγάλος για να περιμένω να έρθει κάποιος να μου πεί αυτό ήταν έτσι και έτσι ή είναι έτσι κι έτσι. Κοίτα να μην βρεθείς προ εκπλήξεων και την πάθεις όπως στον γνωστό μύθο του Αισώπου με την αλεπού και το κοράκι... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Συγγνωμη κιολας Κατερακτη αλλα μιλας σα να φανερωνεις τη μια κ μοναδικη αληθεια, κ κανεις πως δεν καταλαβαινεις πως αυτο ειναι διαφορετικο αλλα εξισου τεραστιο (κ πετας ενα DP δεν ητανε) Εχουν κ αλλα τετοια αλλα κ διαφορετικα ποπροκακια για τσαρτς οι Ρεηνμποου δεν ηταν μονο Αη σαρεντερ κ Σινς γιουβμπηνγκον (που προφανως το ξερεις) Παρε λοιπον το καλυτερο χαρντροκ τραγουδι ολων των εποχων Επεξεργασμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 από vrasidas27 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Παρε λοιπον το καλυτερο χαρντροκ τραγουδι ολων των εποχων Και θες τώρα σοβαρή συζήτηση μετά από τέτοια δήλωση? Μπααα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Και θες τώρα σοβαρή συζήτηση μετά από τέτοια δήλωση? Μπααα... Συζητηση σε τετοια θεματα λιγο δυσκολο... Να μου πεις τι? Δεν αξιζει να σ'αρεσει το Stargazer δεν ειναι τοσο καλο οσο νομιζεις? Ειναι λιγο υποτιμητικο δε νομιζεις? Αν το κανανε κ σ'εσενα κ σ'αυτα που γουσταρεις για οποιοδηποτε λογο θα σου αρεσε? By the way ποσταρα το Stargazer κ το ειρωνευεσαι... Το Stargazer... Δεν εχω να πω κατι αλλο Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Συζητηση σε τετοια θεματα λιγο δυσκολο... Να μου πεις τι? Δεν αξιζει να σ'αρεσει το Stargazer δεν ειναι τοσο καλο οσο νομιζεις? Ειναι λιγο υποτιμητικο δε νομιζεις? Αν το κανανε κ σ'εσενα κ σ'αυτα που γουσταρεις για οποιοδηποτε λογο θα σου αρεσε? By the way ποσταρα το Stargazer κ το ειρωνευεσαι... Το Stargazer... Δεν εχω να πω κατι αλλο Δεν ειρωνεύομαι κανένα Stargazer, νομίζω τα Ελληνικά μου είναι καλούτσικα και περιμένω αυτοί που με διαβάζουν να καταλαβαίνουν τι γράφω. Μου γράφεις "μιλας σα να φανερωνεις τη μια κ μοναδικη αληθεια" και στο καπάκι "Παρε λοιπον το καλυτερο χαρντροκ τραγουδι ολων των εποχων". Μετά από τα παραπάνω και το "Και θες τώρα σοβαρή συζήτηση μετά από τέτοια δήλωση?" που έγραψα σαν απάντηση, εσύ κατάλαβες ότι ειρωνεύομαι κανένα Stargazer? Ε, όντως δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση, τουλάχιστον για το θέμα που γράφουμε. Δεν πειράζει, συμφωνούμε σε άλλα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδια μη μαλωνετε. Εκεινο το αξεπεραστο με τον ιερο δυτη ποιοι το ελεγαν? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εκεινο το αξεπεραστο με τον ιερο δυτη ποιοι το ελεγαν? ??? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αμαν ολα μονος μου θα τα βρισκω... 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις