Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ότι κάνει κέφι στον καθένα... Μπορεί να είδε το "φως" Τι σκηνή κι αυτή, και τι ταινία.... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Άντε να ποστάρω κι εγώ ένα 'σατανικό'. Η Hammond εισαγωγή όλα τα λεφτά, το κομμάτι γενικά τα σπάει. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Waterfall-K mk2 είπε Άντε να ποστάρω κι εγώ ένα 'σατανικό'. Η Hammond εισαγωγή όλα τα λεφτά, το κομμάτι γενικά τα σπάει. Ροκ μπαχικο χαμμοντ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Κάθε Aύγουστο , ίσως επειδή οδηγάω, ακούω το ίδιο group. De phazz, και τρώω έκαστο καλοκαίρι σκάλωμα με 1-2 tracks τους (έχουν και μπόλικα). Ιδού το φετινο soundtrack Παράθεση 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 22 λεπτά πριν, LK είπε Κάθε Aύγουστο , ίσως επειδή οδηγάω, ακούω το ίδιο group. De phazz, και τρώω έκαστο καλοκαίρι σκάλωμα με 1-2 tracks τους (έχουν και μπόλικα). Ιδού το φετινο soundtrack Ειναι σιγουρα γκρουπ? Εχω κανα δυο σε συλλογες με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ειναι σιγουρα γκρουπ? Εχω κανα δυο σε συλλογες Last time i' ve checked https://en.wikipedia.org/wiki/De-Phazz Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 12 λεπτά πριν, LK είπε Last time i' ve checked https://en.wikipedia.org/wiki/De-Phazz 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Aν αναρωτιέται κανεις τι ακουγα πριν 20 χρονια. Μια φοβερη διασκευη 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εχω γύρω στα 8-9 albums τους. Τους θεωρώ κορυφαίους. Δεν ξέρω αν η συγκριση είναι δόκιμος, αλλά σε σχέση με παρόμοια style π.χ nightmares on wax, thievery corporation , audio lotion κ.λ.π , κάνουν τη διαφορά (όχι ότι και οι προαναφερθέντες δεν είναι πολύ καλοί). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2023 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις