σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ήταν ένα από αυτά με τις πολλές... γωνίες που είχε. Πάντως δεν θυμάμαι τα κιλά του- και για να μην τα θυμάμαι μάλλον δεν ήταν τόσο βαρύ. Για παράδειγμα, θυμάμαι ένα ash JB του '78 (αλησμόνητο) που πήγα να πέσω κάτω όταν αποπειράθηκα να το σηκώσω από stand- όχι δεν ήταν κάτι τέτοιο... Έχω πάρει και συνέντευξη από τον Dave Ellefson Κάποιος πατάει τα κουμπιά μου απόψε... Άντε ας ρωτήσω... Ήταν κ ο Μαρτυ εκεί? Τον γνώρισες? 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Ήταν κ ο Μαρτυ εκεί? Τον γνώρισες? Όχι ήταν ο Mustaine, αλλά είπαμε τα τυπικά... Ο Ellefson πάντως ήταν χαλαρός τύπος. Μιλήσαμε μάλιστα και για τα κούτσουρα! 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Όχι ήταν ο Mustaine, αλλά είπαμε τα τυπικά... Ο Ellefson πάντως ήταν χαλαρός τύπος. Μιλήσαμε μάλιστα και για τα κούτσουρα! Πλάκα πλάκα από τη χρυσή περίοδο megadeth κ παρότι λατρεύω Μαρτυ, σαν τύπους τον Μεντζα πήγαινα με χίλια κ μετά τον Έλεφσον. Ο άλλος Ντεηβ είναι επικίνδυνος κ ο Μαρτυ πειραγμενος . Κ εγώ στον μπασίστα θα μιλαγα 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Κ εγώ στον μπασίστα θα μιλαγα Αν θυμάμαι καλά, γιατί έχει περάσει και ένας... αιώνας από τότε , και εγώ με τον Mustaine νόμιζα ότι θα μιλούσα. Αλλά ήταν παρέα με τον Ellefson και εγώ ήμουν παρέα με έναν συνάδερφο- και μας ξεπετούσαν δυο- δυο στις συνεντεύξεις Οπότε μου έτυχε ο Ellefson. Ε άμα πχια... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αν θυμάμαι καλά, γιατί έχει περάσει και ένας... αιώνας από τότε , και εγώ με τον Mustaine νόμιζα ότι θα μιλούσα. Αλλά ήταν παρέα με τον Ellefson και εγώ ήμουν παρέα με έναν συνάδερφο- και μας ξεπετούσαν δυο- δυο στις συνεντεύξεις Οπότε μου έτυχε ο Ellefson. Ε άμα πχια... Ακόμα θυμάμαι βιβλιαράκι στα ναηντηζ από Μοναστηράκι, με στίχους μέταλ επιτυχιών κ δίπλα μετάφραση.. Ειρήνη πουλάει... Μα ποιος αγοράζει Ειρήνη πουλάει... Μα ποιος αγοράζει Ειρήνη πουλάει... Μα ποιος αγοράζει 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2023 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Φοβερές φράσεις και groove. Ελπίζω να βρω κάποια στιγμή το θάρρος και το κουράγιο ασχοληθώ μαζί του και να κάνω transcribe μερικά μέρη του να ξεστραβωθώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Χτυπησες ευαισθητο σημειο Επεξεργασμένο 30 Ιουνίου 2023 από Spyros Delta 1 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Lage Lund από το album του 2019 "Terrible Animals". 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2023 Adam Rogers και David Binney από το album τους του 2015 "R & B". 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις