Flotzen Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2023 3 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2023 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2023 Ούτε μουσική δεν έχω όρεξη να ακούσω σήμερα. Προτιμώ τους ήχους της νύχτας. Τα τριζόνια, τις κουκουβάγιες (που είναι αρκετές και κάνουν αρκετή "φασαρία"), και τα σκυλιά. Και μαζί, τον άνεμο στα φυλλώματα των δέντρων, και κάποια αυτοκίνητα που είναι μακριά, και αχνοακούγονται σαν ψίθυρος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2023 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ούτε μουσική δεν έχω όρεξη να ακούσω σήμερα. Βάλε κάνα ambientοειδές να παίξει. Δεν ξέρω αν ακούς τέτοια βέβαια, αλλά η παραπάνω περιγραφή κάτι τέτοιο μου έφερε στον νου. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2023 49 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Δεν ξέρω αν ακούς τέτοια βέβαια Ακούω Κώστα μου, αλλά σήμερα δεν κατεβαίνει κάτω τίποτα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2023 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Ωραίοι οι BBM, καθώς και το ένα και μοναδικό άλμπουμ που έβγαλαν. Επεξεργασμένο 9 Αυγούστου 2023 από Waterfall-K mk2 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2023 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 'Papa' John DeFrancesco - Papa Was A Rolling Stone (2011) '𝖯𝖺𝗉𝖺' 𝖩𝗈𝗁𝗇 𝖣𝖾𝖥𝗋𝖺𝗇𝖼𝖾𝗌𝖼𝗈 - 𝖧𝖺𝗆𝗆𝗈𝗇𝖽 𝖡𝟥 𝖩𝗈𝖾𝗒 𝖣𝖾𝖥𝗋𝖺𝗇𝖼𝖾𝗌𝖼𝗈 - 𝗍𝗋𝗎𝗆𝗉𝖾𝗍 𝖩𝗈𝗁𝗇 𝖣𝖾𝖥𝗋𝖺𝗇𝖼𝖾𝗌𝖼𝗈 𝖩𝗋. - 𝗀𝗎𝗂𝗍𝖺𝗋 𝖦𝗅𝖾𝗇𝗇 𝖥𝖾𝗋𝗋𝖺𝖼𝗈𝗇𝖾 - 𝖽𝗋𝗎𝗆𝗌 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2023 Jermaine Landsberger - Three Base Hit (𝟤𝟢𝟢𝟫) Jermaine Landsberger - Hammond B3 Andreas Oberg - guitar James Genus - bass Harvey Mason - drums 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις