Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε ΥΓ: Ξύπνησες πουλάκι μου ή σε ξύπνησα; Γιατί πιστεύεις ότι κοιμόμουν 9 το βράδυ? Κάτω απ΄το AC είμαι όλο το απόγευμα και ξεσκονίζω/ακούω κάποια άλμπουμς του μεγάλου Wes Montgomery. Όταν είδα το ποστ σου άκουγα το 'Fusion' του 1963. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2023 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ζέστη. Να δροσιστούμε λίγο με τον κύριο Eddy Louis. • Eddy Louiss - Hammond • Jimmy Gourley - guitar • Guy Pedersen - bass • Kenny Clarke - drums Επεξεργασμένο 2 Αυγούστου 2023 από Waterfall-K mk2 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 να σε κοντράρω λιγο 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 17 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ωραίος ο γέροντας, έχω 7-8 άλμπουμς του. Τα "ξεσκονίζω" τώρα το απόγευμα και τα περνάω στο Music Collector. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 America Eats It's Young Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Szabo Gabor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 2 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Hey you, with the walkie-talkie.......... Life is hardAnd so am IYou'd better give me somethingSo I don't die Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2023 <Μεθύστε απο κρασί απο έρωτα απο χασίς πάντως μεθύστε> Charles Baudelaire <Θεέ μου έδωσε μου πνευμόνια να καπνίζω και συκώτι για να πίνω> Luis Bunuel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις