fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 16 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Μπαίνει η κοπέλα μου στο σπίτι χθες, παίζει το παρακάτω: Μου λέει αμέσως, "ωραίο είναι αυτό, για δυνάμωσε". Πείτε, να τηνε παντρευτώ για όχι; Με Metheny μόνο μέχρι σχέση. Αν γουστάρει και Holdsworth ... βουρ για γάμο λέμε. 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, BillTrantos είπε Μπαίνει η κοπέλα μου στο σπίτι χθες, παίζει το παρακάτω: Μου λέει αμέσως, "ωραίο είναι αυτό, για δυνάμωσε". Πείτε, να τηνε παντρευτώ για όχι; Οχι. Δεν ειναι καθολου αντιπροσωπευτικο. Σχεδον αδιαφορο 9 ώρες πριν, npap είπε respect Τι ειναι αυτο? Ξανα το squib cakes? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, dimsonic είπε Οχι. Δεν ειναι καθολου αντιπροσωπευτικο. Σχεδον αδιαφορο Θα με σταυρώσεις, αλλά Imaginary Day-Speaking of Now-The Way Up είναι οι αγαπημένοι δίσκοι μου. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, BillTrantos είπε Θα με σταυρώσεις, αλλά Imaginary Day-Speaking of Now-The Way Up είναι οι αγαπημένοι δίσκοι μου. Δεν σταυρωνω. Imaginary day ..ok Αλλα οταν δεν αναφερονται αλλα ...οφειλω να το σημειωσω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Splish Splash I was taking a bath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Night Shift Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ex g.p Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Πολλοί κιθαριστές προσπάθησαν να παίξουν/αποδώσουν το παρακάτω κομμάτι και οι περισσότεροι δεν το κατάφεραν γιατί? γιατί δεν άκουσαν τον μακαρίτη που κραύγαζε Ι gave you seven children And now you want to give them back Μαλακία τους ας πρόσεχαν How Blue Can You Get? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2023 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις