fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 53 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Έχω λιώσει ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 41 λεπτά πριν, dimsonic είπε 16 Αυγούστου 69 να μαθαινουν οι νεώτεροι Εεεεπ, να γιατί ο Σάντα Άννας δεν ήταν στη διπλανή λίστα με τους... μπρούκλιδες κιθαρωδούς και λάμπει δια της απουσίας του... Μα ενάμιση χιλιαρικάκι; Εδώ στο sir έριξαν πεντοχίλιαρο να παίξει το smoke on the water λαίμαι 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εεεεπ, να γιατί ο Σάντα Άννας δεν ήταν στη διπλανή λίστα με τους... μπρούκλιδες κιθαρωδούς και λάμπει δια της απουσίας του... Μα ενάμιση χιλιαρικάκι; Εδώ στο sir έριξαν πεντοχίλιαρο να παίξει το smoke on the water λαίμαι γενικά οι οργανωτές στο woodstock ήταν ερασιτέχνες. Δεν ήξεραν ντιπ. Όταν βρήκαν τα ζόρια τελευταία στιγμή ζήτησαν τον Graham να τους βοηθήσει. Ο Εβραίος έχοντας ήδη ηχογραφήσει το Santana I δυο μήνες πριν, τους είπε το αναλαμβάνω αλλά θα παίξουν οι δικοί μου. Δεν με νοιάζουν τα λεφτά. Αρκεί να παίξουν. O δισκος κυκλοφόρησε μόλις μια βδομάδα μετά την εμφάνισή τους στο Woodstock. Τα άλλα είναι ιστορία. (παρεμπιπτόντως αυτό που με τράβηξε στους τότε Santana ήταν το Β3. Πολλά πλήκτρα, παράξενοι ήχοι, ένα όργανο που άλλοι το είχαν για συνοδεία, στην πρώτη γραμμή) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, manosx είπε Ενταξει, μπροστα στους καμια κατοσταρια τονους ενος εκκλησιαστικου μια χαρα ειναι... Αυτό όμως πάει σετάκι με μια εκκλησία φίλος, 2 σε 1. Το αγοράζεις και ταυτόχρονα λύνεις και το πρόβλημα του που θα το βάλεις. 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε (παρεμπιπτόντως αυτό που με τράβηξε στους τότε Santana ήταν το Β3. Πολλά πλήκτρα, παράξενοι ήχοι, ένα όργανο που άλλοι το είχαν για συνοδεία, στην πρώτη γραμμή) Ο Carlos έδινε πολύ χώρο στο Hammond στα πρώτα χρόνια, κάποιες φορές ακόμα και περισσότερο απ'ότι στην κιθάρα του. Αν μη τι άλλο, ήταν καλόγουστος... Επεξεργασμένο 17 Ιουλίου 2023 από Waterfall-K mk2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Ο Carlos έδινε πολύ χώρο στο Hammond στα πρώτα χρόνια, κάποιες φορές ακόμα και περισσότερο απ'ότι στην κιθάρα του. Αν μη τι άλλο, ήταν καλόγουστος... Toσο πολυ που "εκλεψε" τον μεγιστο Chester Thompson απο τους Tower of Power 2 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Αναζητειστε ενα ντοκ του bbc με τιτλο angels and demons. Τα λεει εκει. Δυστυχως πλεον λειπει το 2ο μερος με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Ο Carlos έδινε πολύ χώρο στο Hammond στα πρώτα χρόνια, κάποιες φορές ακόμα και περισσότερο απ'ίτι στην κιθάρα του. Αν μη τι άλλο, ήταν καλόγουστος... Και πιο μετά. Αλλά αν έχεις τέτοιο σολίστα σαν τον Coster. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Toσο πολυ που "εκλεψε" τον μεγιστο Chester Thompson απο τους Tower of Power Εδω ρε συ τους έπαιρνε πακετο για τις καραμουζες με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 respect 3 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2023 Μπαίνει η κοπέλα μου στο σπίτι χθες, παίζει το παρακάτω: Μου λέει αμέσως, "ωραίο είναι αυτό, για δυνάμωσε". Πείτε, να τηνε παντρευτώ για όχι; 3 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις