Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Άκουγα Rammstein Όσο πάεις και το χειροτερεύεις. Δεν μας έφτανε ένας, ήρθε και συμπλήρωμα. Για σένα λέω ντροπή της Κανήθου Επεξεργασμένο 12 Μαϊου από Σαμη Παραγκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Όσο πάεις και το χειροτερεύεις. Δεν μας έφτανε ένας, ήρθε και συμπλήρωμα. Για σένα λέω ντροπή της Κανήθου Τι ρε? Εγώ μόνο punk ακούω, όλη η αγορά το ξέρει. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τι ρε? Εγώ μόνο punk ακούω, όλη η αγορά το ξέρει. Είσαι γνωστό Κοτοειδές, έχε χάρη που δεν θέλησα να λερώσω τα χέρια του Κοζ προχθές που ήμασταν στη Ξυρόβρυση παλιοτραχανοπλαγιά. Ούτε χαμουνδ δεν έχεις ρε κοπελιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 6 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε προχθές που ήμασταν στη Ξυρόβρυση Και δεν πήρες ούτε ένα τηλ. ρε μπαγάσα. Έτσι κάνουν οι φίλοι? τς τς τς τς... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Και δεν πήρες ούτε ένα τηλ. ρε μπαγάσα. Έτσι κάνουν οι φίλοι? τς τς τς τς... Παρά τις αγαθές προθέσεις που σε διακρίνουν,αν πάς λίγο πιο πίσω θα δείς οτι ήθελε να περάσει με έναν μπράβο να σου σπάσουν το χάμουνδ.Σε τι πιστεύεις οτι θα βοηθούσε,να σε πάρει πρίν τηλέφωνο? Δεν είναι απο τα καλυτερα τους,εγω το λατρεύω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 3 λεπτά πριν, MGs είπε Παρά τις αγαθές προθέσεις που σε διακρίνουν,αν πάς λίγο πιο πίσω θα δείς οτι ήθελε να περάσει με έναν μπράβο να σου σπάσουν το χάμουνδ. Τις δύο τελευταίες φορές που είδα τον συγκεκριμένο "μπράβο" από κοντά, ήταν όταν ήρθε να με δει σε ένα live μου, ενώ τη δεύτερη πίναμε ποτά σε ένα full moon πάρτυ δίπλα στη θάλασσα... 6 λεπτά πριν, MGs είπε Κορυφαίο κομμάτι από μια Κορυφαία μπάντα. Έχω τα άπαντα. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ακολουθεί αριστούργημα. YES - Everydays (1970) Jon Anderson - vocals Peter Banks - guitar Tony Kaye - Hammond Chris Squire - bass Bill Bruford - drums Επεξεργασμένο 13 Μαϊου από Waterfall-K 4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Πάει κι ο μεγάλος David Sanborn. RIP Εδώ με τον άλλο μεγάλο εκλιπόντα Joey DeFrancesco σε ένα live του 2010. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαϊου 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις