mpamps Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Στο δεύτερο, βγήκες σουιτ χομ αλαμπάμια, σε έχω στα υπόψιν Τους Skynyrd είχα στο μυαλό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Στο δεύτερο, βγήκες σουιτ χομ αλαμπάμια, σε έχω στα υπόψιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 3 λεπτά πριν, mpamps είπε Τους Skynyrd είχα στο μυαλό μου. Σε συγχωρώ, απλά μην επαναληφθεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Τέσσερα (4) βίντεο στη σειρά με Χαμούνδ από τον Samy! Εύγε νεαρέ! Tο ήξερα ότι αργά ή γρήγορα θα μπεις στο fanclub της Hammond. Και εις ανώτερα... (πες του φλώρου ότι όταν εμείς παίζαμε με XK1 αυτός έπαιζε με Lego...) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Τέσσερα (4) βίντεο στη σειρά με Χαμούνδ από τον Samy! Εύγε νεαρέ! Tο ήξερα ότι αργά ή γρήγορα θα μπεις στο fanclub της Hammond. Και εις ανώτερα... (πες του φλώρου ότι όταν εμείς παίζαμε με XK1 αυτός έπαιζε με Lego...) Καλά κι εγώ έχω τέλε προ χρηστού. Επ ευκαιρία, Χριστός Ασβέστη βρε. Ακούεις και σοβαρή μουσική, ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Μόλις τώρα, Σαμη Παραγκα είπε Ακούεις και σοβαρή μουσική, ενδιαφέρον Always. Όσο για τον φλώκο με το χρυσό λαμέ υποκάμισο και τις καμπάνες στο πανταλόνι (αίλαιως...) το γλύτωσε το κράξιμο. Να ευχαριστεί το Hammond που κουβαλάει στα lives του... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 11 λεπτά πριν, mpamps είπε Τους Skynyrd είχα στο μυαλό μου. Αυτά τα δύνοτα ο Μικ Τέιλορ τα έπαιζε Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Always. Όσο για τον φλώκο με το χρυσό λαμέ υποκάμισο και τις καμπάνες στο πανταλόνι (αίλαιως...) το γλύτωσε το κράξιμο. Να ευχαριστεί το Hammond που κουβαλάει στα lives του... Άστα διάλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Επιτέλους, ευρέθηκε κιθαρίστας στο ΝΟΙΖ Από Τέλε, δεν ξεύρει, αλλά θα μάθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) Επιστροφή στην κανονικότητα.* Kaipa Da Capo - Nar Jag Var En Pojk (2016) Michael Stolt - lead vocals & Moog bass Roine Stolt - guitars & vocals Max Lorentz - Hammond B3, pipe organ, cembalo, Mellotron, Minimoog, Rhodes, percussion, vocals Tomas Eriksson - bass Ingemar Bergman - drums * Πχιότητα Επεξεργασμένο 12 Μαϊου από Waterfall-K 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις