Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 6 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Εμπεριέχει όλμος Τελεκάστερ Ατυχέστατα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 8 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ατυχέστατα... Αστα διάλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Παρτέρη παίζεις με το μέλλον σου, προειδοποιώ, δεν απειλώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 11 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Παρτέρη παίζεις με τους Twang Attack Corrected. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Corrected. Ρε Γιομπαζολιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου 19 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Παρτέρη παίζεις με το μέλλον σου, προειδοποιώ, δεν απειλώ Έτσι για να σε εκνευρίζω λίγο Πριν κάνα 2 χρόνια το παίζαμε αυτό με τη μπάντα που ήμουν τότε. Ωραιο κομμάτι αλλά αυτό το "κάτι σαν solo" μου καθόταν στραβά . Έτσι λοιπόν εγώ το έπαιζα έτσι: Your browser does not support the HTML5 audio tag Primal Scream - Rocks (solo - mpamps).mp3 Κι επειδή μια κιθάρα ποτέ δεν είναι αρκετή, λέω γιατί όχι 3 μαζί: Your browser does not support the HTML5 audio tag PrimalScream-Rocks-Solo-g3-mix.mp3 Υ.γ. όλα με την Tele 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Δια τους αδαείς, ήπια στο Παρτέρη να ξυρίσει τας γάμπας, ΔΕΝ με ήκουσε και πήγε με τον ακατονόμαστο Ρε συ, με τον αλιβάνιστο? Δεν πραζ, στη ζωή έμαθα τη πίκρα Ταίλως Γουλιέλμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mpamps είπε Έτσι για να σε εκνευρίζω λίγο Πριν κάνα 2 χρόνια το παίζαμε αυτό με τη μπάντα που ήμουν τότε. Ωραιο κομμάτι αλλά αυτό το "κάτι σαν solo" μου καθόταν στραβά . Έτσι λοιπόν εγώ το έπαιζα έτσι: Your browser does not support the HTML5 audio tag Primal Scream - Rocks (solo - mpamps).mp3 755.84 kB · 20 downloads Κι επειδή μια κιθάρα ποτέ δεν είναι αρκετή, λέω γιατί όχι 3 μαζί: Your browser does not support the HTML5 audio tag PrimalScream-Rocks-Solo-g3-mix.mp3 712.57 kB · 21 downloads Υ.γ. όλα με την Tele Στο δεύτερο, βγήκες σουιτ χομ αλαμπάμια, σε έχω στα υπόψιν. Φιλαράκι προσλαμβάνεσαι. Επιτέλους μια κιθάρα στο νοιζ Επεξεργασμένο 12 Μαϊου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις