Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 2 Μαϊου 39 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Kaipa - Musiken Ar Ljuset (1975) Hans Lundin - lead vocals & keys Roine Stolt - guitars & vocals Tomas Eriksson - bass & vocals Ingemar Bergman - drums & vocals Δεν έχω πέσει ποτέ σε καλή κατάσταση στο 1ο. Κρίμα γιατί είναι σούπερ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Nestoras είπε Δεν έχω πέσει ποτέ σε καλή κατάσταση στο 1ο. Κρίμα γιατί είναι σούπερ. Τι εννοείς? Επεξεργασμένο 2 Μαϊου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 2 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 2 Μαϊου 2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Kaipa - Musiken Ar Ljuset (1975) Hans Lundin - lead vocals & keys Roine Stolt - guitars & vocals Tomas Eriksson - bass & vocals Ingemar Bergman - drums & vocals Άμα δεν έχει χαμουνδ το άσθμα δεν καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 2 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Άμα δεν έχει χαμουνδ το άσθμα δεν καλό Αν άκουγες έστω τα 3 πρώτα δευτερόλεπτα θα διαπίστωνες ότι έχει 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 2 Μαϊου 2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Τι εννοείς? Ότι δεν το έχω βρει σε βινύλιο στη Σουηδία σε καλή κατάσταση. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Nestoras είπε Ότι δεν το έχω βρει σε βινύλιο στη Σουηδία σε καλή κατάσταση. Χτύπα το σε CD τότε. Εγώ το έχω σε CD του 2005 (απ'το limited edition boxset "Kaipa - The Decca Years 1975-1978"). Επεξεργασμένο 2 Μαϊου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 2 Μαϊου 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Χτύπα το σε CD τότε. Εγώ το έχω σε CD του 2005 (απ'το limited edition boxset "Kaipa - The Decca Years 1975-1978"). Έχω τ' άλλα 2 σε mint copies. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 2 Μαϊου Μια κι έχω (ξανα)κολλήσει με τους Σουηδούς αυτές τις μέρες λόγω του αναμενόμενου νέου τους άλμπουμ, να ποστάρουμε κι εδώ κάνα άσμα μπας και πιάσουμε κάναν περαστικό. Σπάνιο και ολίγον τι διαφορετικό από τον τυπικό Kaipa ήχο το παρακάτω, απ'τις αρχές των '80s που είχαν "φλωρέψει" λίγο. Μπαλαντάρα. Kaipa - Regn (rain) (1980) Max Ahman - guitar Hans Lundin - keys Mats Lindberg - bass Ingemar Bergman - drums Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 2 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 2 Μαϊου Από τότε που έφυγαν οι Stones απ τη Decca όλο μπαρούφες βγάνει. Μάθε μουσικούλα Κανηθιώτικη λατέρνα, άκου πως παίζεται το ροκ ν ρολλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 2 Μαϊου 7 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Από τότε που έφυγαν οι Stones απ τη Decca όλο μπαρούφες βγάνει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις