Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Βάνω μπροστά το Μάσταγκ, έχω στο οπίσω κάθισμα το Καλιανίδη για λόγους αστΕΙνομίας και το μωρό δίπλα Προτιμώ χειροκίνητο σασμάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Πάλι 80χρονους ηλικιωμένους έβαλες? Όλο μπάντες με συνομηλίκους σου βάζεις. Ανέβασε και τίποτα με μέλη κάτω των 70 χρονών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 21 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Πάλι 80χρονους ηλικιωμένους έβαλες? Όλο μπάντες με συνομηλίκους σου βάζεις. Ανέβασε και τίποτα με μέλη κάτω των 70 χρονών Ότι πιείτε, κερασμένο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Και ένα για το Κανηθιώτη που κάμνει ελλειμματική διαστροφή Κοντά στα 80 κι ο Ίγγης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Και ένα για το Κανηθιώτη που κάμνει ελλειμματική διαστροφή Κοντά στα 80 κι ο Ίγγης O Ίγγης αφού έγινε πλούσιος από τους κουφούς που πληρώνουν για να ακούσουν τα άλμπουμς του, στα γεράματα είδε το φως το αληθινό και συνεργάστηκε επιτέλους με κάποιον σοβαρό μουσικό. Κάλλιο αργά...Ότι καλύτερο έχει τραγουδήσει τα τελευταία 50+ χρόνια. Παραδειγματίσου απ'τον γέροντα Samy και μάθε μπαλίτσα... Dr. Lonnie Smith - Why Can't We Live Together (2021) Iggy στη φωνή, Dr. στο Hammounth Επεξεργασμένο 15 Απριλίου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Στα νειάτα μου έπαιζα σπουδαία κιθάρα με 13αρες χορδές σα του πιάνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 17 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Στα νειάτα μου έπαιζα σπουδαία κιθάρα με 13αρες χορδές σα του πιάνου Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 42 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε το ζητήσατε ..........λάιβ κάπου στην Αργυρούπολη, ο σχωρεμένος ο Ζάκης είχε ξεχάσει πως έχει μικρόφωνο μπροστά του LUNATICK.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου Και μετά γελάμε με τη Eurovision... (έχω χάσει πολλά επεισόδια μού φαίνεται με τους Pet Shop Boys) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις