Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 • Jon Lord - Hammond Β3 • Tim Gaze - vocals & guitar • Jim Conway - harmonica • Bob Daisley - bass • Rob Grosser - drums 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Masterclass live εκτέλεση Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 8 Ιουλίου 2023 από Waterfall-K mk2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 O Lachy Doley και το Hammond SK2 του Dim.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Waterfall-K mk2 είπε O Lachy Doley και το Hammond SK2 του Dim.... Δεν ειναι το δικο μου θα ελεγα. Μαλλον σαν το δικο μου με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, dimsonic είπε Δεν ειναι το δικο μου θα ελεγα. Μαλλον σαν το δικο μου Έλα βρε συ, μην ντρέπεσαι να πεις ότι του δάνεισες το SK2 σου για κάποια lives, δεν είναι κακό.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2023 Έλα πάμε λίγη πχιότητα 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις