Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Προσωπικά θεωρώ σημαντικότερο, το να δω κάτι -ανεξαρτήτως μουσικού είδους- που αποκαλύπτει μέρος της ψυχούλας αυτού που το βάζει + του ότι κάποια στιγμή μπορεί να ακούσω και κάτι καλό που δεν ξέρω Επεξεργασμένο 10 Μαρτίου από Αρχή Διαλόγου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 48 λεπτά πριν, LK είπε Επειδή το είδα και με τα μάτια μου (μεγάλη η χάρη σου By Τhe way -που ηρθα σε Live - αλλά χαλάλι σου ) , τότε πρέπει να ήταν ..τo 2014 ή το 2015, το κομμάτι έκανε τον απόλυτο χαμό! Και ήταν φίσκα και το club που παίζετε. Είχα πάει κι εγώ, μάλλον το Γενάρη του 15 -εσύ θα είχες πάει το 14, όπου έκανα και μαθήματα κιθάρας στον Μανουσέλη, μετά τη συναυλία στα παρασκήνια 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Βρε σατανά νυχτιάτικα με βάζεις σε πειρασμό... αυτό το νιρου-νίρου σύνθι με θυμίζει τις συνθέσεις ενός έγκριτου μέλους του φόρουμε χαχαχαχαχα Το παρακάμπτω χωρίς άλλα υπονοούμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Ας επανέρθουμε στην κανονικότητα, διότι φτάσαμε σε point of... know return 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 41 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ας επανέρθουμε στην κανονικότητα, διότι φτάσαμε σε point of... know return Ωχ παναίαμ, είναι και γονέας ούτος. Σε τι κόσμο έφερε αυτά το παιδάκια ο άνθρωπας. Χίλιες φορές Ρακιτζή κι από δίπλα ο Άμπας γουστέρνει κι αυτός. Αλλά αυτοί είστε, της ίδιας συνομοταξίας κολεοπτέρων 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Κι επειδή μου τους θύμισε ... 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Όπου στο παραπάνω κομμάτι έπειζε κιθάρα ο που τον είδα ζωντανά στο Malmo και μιλούσα μαζί του (αφου είχα κατουρηθεί προηγουμένως). 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, Nestoras είπε Κι επειδή μου τους θύμισε ... Τι μπασογραμμάρα είχε γράψει ο μάστορας... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, Nestoras είπε Όπου στο παραπάνω κομμάτι έπειζε κιθάρα ο που τον είδα ζωντανά στο Malmo και μιλούσα μαζί του (αφου είχα κατουρηθεί προηγουμένως). Από που να το πιάσω με αυτό Μου έφυγε η ούγια... Δεν τον ήξερα τον γέρων και έπαθα πλάκα με αυτό που άκουσα. Και πάμε παρακάτω... Διαβάζω ότι σε αυτόν τον δίσκο παίζουν οι τρεις αφοί Porcaro και μπαμπάς Joe. Δεν περιγράφω άλλο... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Από που να το πιάσω με αυτό Μου έφυγε η ούγια... Δεν τον ήξερα τον γέρων και έπαθα πλάκα με αυτό που άκουσα. Και πάμε παρακάτω... Διαβάζω ότι σε αυτόν τον δίσκο παίζουν οι τρεις αφοί Porcaro και μπαμπάς Joe. Δεν περιγράφω άλλο... Τον καλύτερο ξέχασες, τον Έμερσον,λέικ και Πλάμερ , ή μήπως ήταν ο Παπατανατσίου στα πλήκτρα? Στα φωνητικά φαντάζομαι ο Γκίλαν έτσι? Απολύεστε Επ ευκαιρία, να ένα άσθμα ΚΑΙ οβίνδεο για Γιουγιοβίζιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις