ex-ex g.p Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου Θεέ μου την δεύτερη φορά που θα έρθω για να ζησω όσο η καρδιά και αν λαχταρά δεν θα ξανά αγαπήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Χτες κατά τις 5 το πρωί τον ακούγαμε σε ένα μπαράκι. Αυτή η πρόταση έχει νόημα για εμένα , αν ξύπνησες στις 04:30 , βγήκες έξω στις 05:00 , βλέπεις το μπαράκι ακόμα ανοιχτό , και λες δεν πάω να πιω έναν καφέ. 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Albert Collins, Robert Cray, Johnny Copeland - The Dream (1985) Robert Cray - vocals & guitar Albert Collins - guitar Johnny Copeland - guitar Allen Batts - Hammond & piano Johnny Gayden - bass Casey Jones - drums Επεξεργασμένο 3 Μαρτίου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου Ακολουθεί το λατρεμένο μου, από τον κορυφαίο -για τα γούστα μου- δίσκο τους... Και ενδεχομένως να με κράξει ο Waterfall 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ακολουθεί το λατρεμένο μου, από τον κορυφαίο για τα γούστα μου δίσκο τους... Και ενδεχομένως να με κράξει ο Waterfall εσένα που έχεις παίξει με τον Ρακιτζή? ...το γκίλαν ήθελα να πιω, μπα αποκλείεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου Ας ακούσετε κάτι ακόμα σοβαρό μέχρι να μπει ο νερουλάς της Χαλκίδος με τα φρικιά που κουβαλάει συνήθως και μολύνει το περιβλάβών . Καλή εβδομάδα να έχουτε, από Σύμη, η θάλασσα ήταν υπέροχη σήμερις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Καλή εβδομάδα να έχουτε από Σύμη Αυτοεξορίστηκες? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ακολουθεί το λατρεμένο μου, από τον κορυφαίο -για τα γούστα μου- δίσκο τους... Και ενδεχομένως να με κράξει ο Waterfall Ε όχι και να σε κράξω, με τέτοια κομματάρα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ε όχι και να σε κράξω, με τέτοια κομματάρα. Όχι γι' αυτό... Για το IMHO το Come Taste The Band είναι ο κορυφαίος δίσκος τους. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις