Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε ο πάλε ποτέ "έγκριτος" δισκοκριτικός του (πάλε ποτέ) Heavy Metal, Γιάννης Κουτουβός, είχε χαρακτηρίσει το ακόλουθο "κοπριά από γομάρια" Μην πω τώρα που γράφω τους περισσότερους "κριτικούς" γιατί θα μας ρίξουν μαύρο. Πάμε ένα ακόμα με Hughes και Lukather. Ο Okumoto είναι ο πληκτρας των Spock's Beard, όσοι ακούτε Prog τους ξέρετε φυσικά, καθώς πρόκειται ίσως για την καλύτερη Prog Rock μπάντα των τελευταίων 30+ χρόνων. Επεξεργασμένο 5 Ιουλίου 2023 από Waterfall-K mk2 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Μανώλη κομματάρα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Πάμε ένα ακόμα με Hughes και Lukather. Αντέχεις ένα ακόμα; 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Αντέχεις ένα ακόμα; Τα έχω όλα φίλος. Σκεφτόμουν να το ποστάρω μάλιστα αλλά με πρόλαβες 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Πάμε ένα ακόμα με Hughes και Lukather. Αυτό κι αν είναι κομματάρα!!! 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Κοπιάστε... 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Διότι παντού υπάρχει ένας Hughes 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Πολυαγαπημένος o Gary, πρέπει να έχω σχεδόν τα άπαντα, αν όχι τα άπαντα. Συνεχίζουμε με κάτι πιο ήρεμο, το οποίο βρίσκεται στο "Live In Australia" του 2007. Στο organ ο τότε άγνωστος Lachy Doley. 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Συγνώμη φίλος, το ομολογώ, πάλι υπέπεσα στην πχιότητα. Αλλά αυτή η πχιότητα μου είναι ακαταμάχητη, εκτός από λατρεμένη... Τα υπόλοιπα αύριο, καθότι σε λίγο θα λαλήσουν τα κοκόρια 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αλλά αυτή η πχιότητα μου είναι ακαταμάχητη, εκτός από λατρεμένη... Me too φίλος. Αλλά εγώ θα ποστάρω ακόμα ένα με Hughes, τώρα που τα θυμάμαι ένα ένα. Εδώ με Black Country Communion παίζοντας Deep Purple. Επεξεργασμένο 5 Ιουλίου 2023 από Waterfall-K mk2 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις